Spania: S-a predat la poliție să marturisească o crimă. Surpriză! Victima era...

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român s-a predat polițiștilor spanioli și le-a mărturisit că și-a omorât prietena. Surpriză, însă! Femeia era în viață.

Un bărbat de naționalitate română în vârstă de 37 de ani s-a predat autorităților spaniole din orașul Torremolinos (Malaga) și le-a mărturisit polițiștilor că și-a omorât prietena. El le-a povestit oamenilor legii că a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori și apoi a plecat. Supriză, însă! Polițistii au demarat cercetările și au găsit-o pe tânăra filipineză în vârstă de 27 ani în viață, victima a declarând că nu există nici o relație între ei.

După audierea ambelor părți și punerea informațiilor cap la cap, agenții au descris filmul evenimentelor: se pare că românul a abordat-o pe tânără pe stradă, solicitându-i favoruri sexuale. După refuzul acesteia, bărbatul s-a înfuriat atât de tare, încât a luat-o la bătaie, provocându-i răni serioase cu un cuțit pe care îl avea la el. El și-a dat seama de gravitatea faptei comise și a sunat la 112, indicând că există o femeie rănită grav lângă un supermarket din orașul Torremolinos. Cei doi se cunoșteau de doar 2-3 zile, lucru confirmat atât de victimă, cât și de atacator. Femeia este în afara oricărui pericol, după ce a fost tratată într-o clinică din Malaga.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel