Spania. Românul care a ucis un șofer de TIR este audiat. Victima, plânsă în țară

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Poliția din Spania a destructurat cea mai temetută rețea de proxenetism
Poliția din Spania a destructurat cea mai temetută rețea de proxenetism

Un român de 29 de ani, şofer la o firmă de curierat a fost arestat în Spania după ce a ucis un alt şofer şi şi-a rănit un coleg într-o benzinărie de la graniţa cu Franţa. Crima odioasă a pornit  de la o ceartă, pe care bărbatul ucis ar fi încercat să o oprească.

Încă un român din Spania a ajuns în arest. Și-a pierdut cumpătul și a ucis cu sânge rece un alt șofer de la o ceartă banală. Potrivit primelor date, toată neînlegerea a pornit de la un loc de parcare.

Incidentul a avut loc în weekend, înainte de miezul nopţii, într-o parcare a camioanelor dintr-o localitate aflată în apropiere de graniţa cu Franţa. Aseară a fost arestat.

Cei trei au mâncat și au băut împreună este declarația martorilor oculari, notează observatornews.ro

Inițial, românul asasin a  încercat să fugă şi s-a accidentat în timp ce încerca să treacă graniţa cu Franţa, însă a fost prins de poliţie.

Cumnatul victimei a fost cel care a alertat poliţia, care l-a prins pe agresor. Astfel, Poliția spaniolă l-a reținut pe loc, luni seara. Astăzi, 19 octombrie, va fi audiat și prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Pentru fapta sa, riscă până la 25 de ani de închisoare

Românul care a fost ucis în Spania, plâns în țară 

 

În urma tragediei, pe grupurile de Facebook dedicate șoferilor de TIR au apărut mesaje de condoleanțe pentru familia celui ucis. De asemenea, comunitatea de șoferi critică aspru gestul criminal al colegului lor, urându-i mulți ani de închisoare.

“Adrian Claudiu Baicu ai facut cea mai mare „realizarea ” a vieții tale. Pe unul l-ai bagat în groapă (condoleanțe familiei), iar pe celalalt l-ai bagat în spital funia ,apa și săpunul să fie pe capul tau “, este unul dintre mesajele postate. 

„Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea unui foarte bun prieten. Lucian Boboc de azi înainte te vom cauta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Dumnezeu sa te odihnească in pace prietene!”, este un alt mesaj de condoleanțe din mediul virtual.

 

Prieten, apoi asasin. S-a mai întâmplat în Spania

 

Din păcate, acesta nu este primul caz în care un prieten se transformă în asasin. Un alt român inspăsește acum o pedeapsă de 25 de ani de încisoare după ce și-a omorât pritenul care l-a invitat în casă.

După ce au cinat și au băut împreună, oamenii s-au luat la bătaie din motive nelucidate. Agresorul, în vârstă de 33 ani, l-ar fi înjunghiat mortal pe pritenul său de 47 de ani, la câteva minute după ce au râs împreună. Acum, se află la Penitenciarul din Madrid.

[citeste si]

 

 

.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel