Spania. Româncă, sechestrată și violată de un conațional, pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Româncă, sechestrată și violată de un conațional, pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare
Spania. Româncă, sechestrată și violată de un conațional, pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare

O româncă, în vârstă de 29 de ani, a fost eliberată de Garda Civilă după ce, timp de câteva zile, a fost sechestrată în casa unui conațional. Tânăra a fost ținută într-un apartament din El Toboso (Toledo), unde a fost violată mai multe zile de un român de 39 de ani, pe care l-ar fi întâlnit prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Bărbatul a fost arestat, fiind acuzat de sechestrare, viol, agresiune sexuală și trafic de droguri. În casa acestuia, agenții de la Garda Civilă au găsit 7 kilograme de marijuana. Victima, de naționalitate română, ar fi călătorit, pe 25 martie, din România în municipiul Toledo, unde locuia un român, pe care pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare.

Potrivit tinerei,  relația dintre ei a fost frumoasă, până când ea i-a spus că ar vrea să se întoarcă acasă. Atunci, românul a început să o amenințe. Mai mult, a atacat-o și i-a luat actele.

După ce a fost agresată, femeia ar fi reușit să ia legătura cu mai mulți dintre prietenii ei, care au alertat autoritățile române. Pe data de 1 aprilie, Departamentul de Cooperare Internațională al Unității Tehnice a Poliției Judiciare a contactat Poliția Judiciară a Gărzii Civile din Toledo, avertizând despre situația tinerei românce, scrie elmundo.es. Agenții Gărzii Civile, în colaborare cu autoritățile române, au localizat victima și a salvat-o. Bărbatul a fost arestat. Din cauza tratamentului la care a fost supusă, românca a avut nevoie de ajutorul psihologilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel