Spania. Român, trimis la închisoare, după ce a bătut un copil pe stradă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Bandă de hoți români, prinsă de poliție: șase persoane trimise în judecată
Italia. Bandă de hoți români, prinsă de poliție: șase persoane trimise în judecată

Jumătate de an de închisoare pentru un român, acuzat că a bătut un minor în Roquetas de Mar. Minorul a suferit răni precum vânătăi și escoriații, care au necesitat asistență medicală, medicamente antiinflamatoare, analgezice și un total de 30 de zile pentru vindecare.

O judecătoare din Almeria a condamnat un bărbat care, împreună cu o rudă, a bătut un minor, deși l-a achitat, deoarece nu a considerat că s-a dovedit că a furat 50 de euro.

Sentința arată faptul că, în jurul orei unu și jumătate din după-amiaza zilei de 17 mai anul trecut, inculpatul și fratele său, ambii de naționalitate română, au abordat un minor de origine străină în Calle Tánger din Roquetas de Mar.

A început apoi o ceartă între ei, în timpul căreia inculpatul a lovit victima cu mâinile în diferite părți ale corpului.

 

Român, trimis la închisoare, după ce a bătut un copil pe stradă

 

Minorul a suferit răni precum vânătăi și escoriații, care au necesitat asistență medicală, medicamente antiinflamatoare, analgezice și un total de 30 de zile pentru vindecare.

Cu toate acestea, nu s-a dovedit că inculpatul ar fi băgat mâna în buzunarul pantalonilor victimei și i-ar fi luat o bancnotă de 50 de euro sau că ar fi încercat să îi ia telefonul mobil.

Pentru aceste fapte, inculpatul a fost condamnat la jumătate de an de închisoare pentru o infracțiune de lovire și achitat pentru o infracțiune de tâlhărie cu violență.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în fața Tribunalului Provincial din Almería.

Tot în Spania, dar la Ibiza, un bărbat și soția sa, ambii cetățeni români, au fost arestați și anchetați ca presupuși autori ai unui furt dintr-o casă din Santa Eulalia.

 

Cuplu de români, spaima Ibizei. Cei doi, prinși după o lovitură dată într-o locuință

 

Garda Civilă a arestat un bărbat, iar soția sa este cercetată sub suspiciunea de spargere într-o casă din Santa Eulalia, în Ibiza. Ambii cetățeni sunt de origine română, 

Săptămânile trecute a fost semnalat un furt de efecte personale și documente într-o locuință din Santa Gertrudis (municipalitatea Santa Eulalia). Agenți ai Gărzii Civile au efectuat mai multe investigații care au dus la identificarea cuplului ca fiind presupușii autori ai furtului. Odată localizați, au fost arestați, ambii având un lung istoric de arestări pentru fapte similare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel