Spania. Român, prins cu marijuana. Fusese oprit pentru că nu purta mască

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
foto ilustrativ
foto ilustrativ

Poliția Națională din València a arestat un bărbat, în vârstă de 21 de ani, de origine română, pentru că transporta 410 grame de marijuana în mașină. Românul fusese oprit, deoarece niciunul dintre pasagerii din vehicul nu purta mască.

 

Evenimentele au avut loc, sâmbătă, în jurul orelor cinci după-amiază, în cartierul Cabanyal din Valencia, când agenții de poliţie au observat un vehicul în care călăreau doi bărbați. Cei doi nu aveau mască, iar unul dintre ei ţinea un picior afară.

Patrulă a oprit vehiculul și le-a cerut celor doi ocupanți să își pună măștile. Oamenii legii au mai descoperit în maşină o geantă în care era ascunsă o pungă. Şoferul a declarat că tocmai a cumpărat-o. Agenții care au verificat conținutul pungii și stabilit că era plină cu marijuana, în total 410 grame. Agenții l-au interogat şi pe pasager, însă aceste le-a spus că nu are legătură cu punga, transmite lavanguardia.com.

Şoferul, care  nu are antecedente penale, a fost arestat ca presupus autor al unei infracțiuni împotriva sănătății publice și a fost adus în justiție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel