EXCLUSIV  Spania. Român, dispărut de cinci săptămâni. Soția, disperată: „Când m-a sunat urla. A zis către unii lăsați-mă să merg la familia mea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român este căutat de cinci săptămâni în Spania după ce a fost dat dispărut în Madrid.

Potrivit apelului soției de pe rețelele sociale, Șerban ar fi dispărut în Madrid.

„Buna ziua, oameni buni! Am o rugăminte la dumneavoastră! Îmi caut soțul dispărut în Spania, Madrid. Numele lui este Șerban Ion Cornel și nu știu nimic de el de 5 săptămâni. Vă rog, cine-l vede să-l oprească și să-i arate poza și să mă anunțe. L-am dat dispărut și la Poliție la Interpol”, este apelul Olimpiei pe grupurile de socializare a românilor din Spania.

Românca îi roagă pe conaționali să scoată pozele postate de ea la imprimantă și să împânzească afișe cu el ca să-l găsească cây mai repede.

„Vă rog dacă puteți să scoateți pozele la imprimantă și să lipiți afiș cu el! Vă rog! Să dea Dumnezeu să-l găsim cu bine să nu fie ceva mai rău cu el”, mai adaugă românca.

 

„A zis către unii lăsați-mă să merg acasă la familia mea”

 

De asemenea, Olimpia este îngrijorată că s-ar fi putut întâmpla ceva rău cu soțul ei întrucât ultima dată când a vorbit la telefon cu ea ar fi țipat la cineva să-l lase să se ducă la familia lui.

„Nu este o glumă! Este ceva foarte grav, tatăl lui este pe moarte. Când m-a sunat ultima dată plângea și urla la telefon să nu-l părăsesc că se întoarce acasă. După a zis către unii lăsați-mă să merg acasă la familia mea și din clipa aia nu mai știu nimic de el”, mai spune Olimpia.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel