Spania. Român, căutat de autoritățile italiene, prins în Insulele Canare. Va sta după gratii șapte ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_spania_roman_arestat
politia_spania_roman_arestat

Agenții Poliției Naționale Spaniole au arestat un cetățean român în vârstă de 44 de ani la La Palma, pe numele căruia fusese mandat european de arestare, emis de justiția italiană.

„Mandatul a fost emis de Curtea de Justiție din orașul Pisa, deoarece persoana în cauză fusese condamnată să execute o pedeapsă de închisoare de șapte ani, pentru trafic de droguri în Italia”, explică, într-un comunicat de presă, Poliția Națională spaniolă.

După ce au aflat despre posibila prezență a fugarului căutat în Insulele Canare, anchetatorii Poliției Naționale l-au urmărit și localizat, pentru a pune în aplicare mandatul judiciar internațional."Astfel, după ce l-au localizat pe insula La Palma, agenții de poliție au stabilit un post de urmărire în orașul Tijarafe pentru a-l putea aresta în condiții de siguranță", adaugă forțele de ordine, citate de eldiario.es. 

În cele din urmă, pe 5 aprilie, românul a fost arestat de Poliția Națională în  orașul  Tijarafe. Ulterior, bărbatul reținut a fost pus la dispoziția  autoritățile judiciare ale insule. Acțiunile reținere a fugarului român au fost efectuate de poliția națională spaniolă, de Brigada  Provinciale a Poliției Judiciare Santa Cruz de Tenerife, în colaborare cu colegii or de la Secția Națională de Poliție Santa Cruz de La Palma.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel