Spania. Român, arestat pentru crimă. Împreună cu doi complici au luat viaţa unui traficant de droguri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_spania_roman_arestat
politia_spania_roman_arestat

Trei presupuși autori ai crimei comise la San Pablo de los Montes, la începutul lunii octombrie, își vor petrece prima noapte în închisoare, după ce s-au prezentat, joi,  la Tribunalul de Primă Instanță și Instrucțiunea numărul 5 din Toledo. Cei trei sunt acuzaţi că lau ucis pe José María Sánchez Galán

După ce le-a luat declarațiile, judecătorul a decretat închisoare provizorie pentru cei trei infractori: doi spanioli și un român. Aceştia sunt acuzați că l-au ucis pe Chema, în noaptea de 4-5 octombrie, la domiciliul său, situat pe strada Matadero.

Inculpaţii care sunt cunoscuți în zonă prin pseudonimele lor: El Mosca, Payo și românul Martín au fost reţinuți de Garda Civilă, marți dimineață, la reședința lor, Retuerta del Bullaque, situată la 25 de kilometri de San Pablo de los Montes, scrie abc.es.

„În oraș și împrejurimi, toţi sunt convinși că Mosca și gaşca sa au comis crima”, au declarat locuitorilor din Muntele Toledo, care speră că cu cei trei în închisoare vor putea trăi liniştiţi. José María, cu probleme grave de sănătate, era un traficant de droguri la scară mică. Corpul său a fost găsit pe un coridor al casei cu lovituri la cap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel