Spania. Român acuzat de tâlhărie: I-a pus cuțitul la gât și a încercat să scape

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Polițiștii din Spania au reținut un român suspectat că a încercat să fure din casa unui bărbat din zona Albacete, apoi l-a amenințat cu un cuțit și a încercat să se facă nevăzut.

Poliția Națională din Spania a arestat, la Albacete, un român suspectat de tâlhărie și alte acte de violență și intimidare, fapte petrecute într-o zonă rezidențială a Capitalei Spaniei.

Potrivit poliției din Albacete, faptele de care este suspectat românul ar fi avut loc pe un teren situat în La Hoya de San Ginés, unde proprietarul l-ar fi surprins pe presupusul autor în interiorul casei, în timp ce răscolea printre lucrurile sale. Când a fost surprins de proprietar, românul l-ar fi amenințat pe proprietar cu un cuțit, apoi a luat-o la fugă.

Datele de identificare furnizate de către proprietar Poliției au dus la localizarea și reținerea promptă a bărbatului. Tânărul avea asupra sa un telefon mobil furat anterior, care a fost reținut de polițiști și predat proprietarului de drept. De asemenea, agenții au identificat și cuțitul folosit în intimidarea bărbatului în a cărui casă ar fi pătruns românul. Arma albă era ascunsă după un stâlp de iluminat în apropierea locului în care a fost reținut. Potrivit oamenilor legii, bărbatul mai are în cazier notate acte de tâlhărie, jaf și ultraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel