Spania. Revoltător: O româncă a tâlhărit un pensionar în fața unui lift: S-a năpustit asupra lui și a reușit să-i smulgă portofelul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă a tâlhărit un pensionar în fața liftului și a fugit cu suma de 300 de euro, în provincia Málaga din Spania. 

Potrivit primelor informații oferite de autorități, un bărbat, în vârstă de 86 de ani, care tocmai intrase în liftul de la domiciliul său a fost agresat de o femeie care, conform versiunii sale, a ajuns să-i fure portofelul pe care îl avea cu 300 de euro și toate documentele. Victima este cu mobilitate redusă și merge cu ajutorul unui plimbător. Poliția Națională a deschis deja o anchetă pentru a lămuri ce s-a întâmplat după aflarea faptelor în urma depunerii unei plângeri.

Jaful datează din data de 21 ianuarie. Era ora trei după-amiaza când bărbatul, care locuiește într-un bloc din zona Héroe de Sostoa, se pregătea să intre în lift. Potrivit mărturiei sale, o femeie care, aparent aștepta sosirea lui, s-a năpustit asupra lui și a reușit să-i smulgă portofelul, precum și diverse carduri bancare. 

Anchetatorii care s-au ocupat de caz s-au uitat pe imaginile camerei de securitate care este instalată în clădire. Așa au reușit să dea de autoarea tâlhăriei și anume o româncă care este băgată într-o bandă specializată în acest tip de agresiune asupra persoanelor în vârstă. Femeia deja era în vizorul autorităților și era cercetată. 

 

Un alt bărbat în vârstă, lovit în mijlocul străzii

 

Pe 11 decembrie, în strada Héroe de Sostoa, doi bărbați s-ar fi apropiat de un pensionar de 76 de ani pentru a-l jefui. Un pieton, care a asistat la evenimente, i-a confruntat pe atacatori și i-a ținut până la sosirea unei patrule. Era ora nouă seara când martorul a observat doi indivizi care loveau un bărbat în vârstă, care a ajuns la pământ. 

Cu victima năucită, agresorii i-au căutat hainele după bunuri de valoare. Cu toate acestea, martorul care a asistat la atac s-a confruntat cu infractorii și a solicitat serviciile unei forțe de poliție care desfășura activități de prevenire a criminalității în zonă, după cum a explicat Poliția Națională.

Responsabilii  de jaf au început să fugă în  momentul în care au văzut patrula, până când au fost prinși și arestați la câțiva metri de locul agresiunii. Atacatorii au fost păziți de un alt echipaj de poliție care a venit în sprijin, în timp ce colegii lor au asistat victima, care  avea o parte a feței însângerată și disconfort pe lateral. În timpul transferului lor în sediul poliției, conform acelorași surse, presupușii arhitecți ai jafului au manifestat în orice moment o atitudine agresivă și un ton de amenințare față de polițiștii care au acționat.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel