Spania. Răsturnare de situație în cazul româncei ucise cu sânge rece de rivala în dragoste. Mama fetei rupe tăcerea

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul Denisei, românca ucisă cu sânge rece de rivala în dragoste. Potrivit mamei sale, băiatul din cauza cărora celor două s-au certat ar fi avut un rol în oribila crimă.

Daniela Maria Drăgan, mama tinerei ucise în luna noiembrie 2018, rupe tăcerea și acordă un interviu publicației spaniole elcierredigital.com. Ancheta este încă în desfășurare, însă declarația ei pune într-o altă lumină evenimentele tragice de atunci.

Femeia a declarat că Mario, actualul prieten al presupusei criminale care i-a luat viața fiicei sale, a fost implicat în crimă. Acest aspect i-a fost dezvăluit chiar de către Rocío Martínez, alias Golosina, tânăra de 19 ani rivală în dragoste a fiicei sale. 

"Nu credeam că se va sfârși atât de rău", spune Daniela cu ochii în lacrimi. 

Fiica sa în vârstă de numai 17 ani a fost ucisă cu sânge rece de către fosta iubită a prietenului său. Denisa a fost atacată cu un cuțit și înjunghiată în abdomen. Anchetatorii spun că lovitura a fost atât de puternică, încât tânăra a suferit o plagă tăiată de mai bine de zece centimetri.

Medicii care au ajuns la locul crimei au fost îngroziți de ceea ce au găsit, relatează presa spaniolă, românca fiind practic "eviscerată".

(w670)

Mario Tabanera a intrat în atenția anchetatorilor

 

Mario Tabanera, băiatul din cauza căruia Golosina a recurs la acest gest, a intrat în atenția anchetatorilor. Toate dovezile au dus de la bun început la o crimă pasională, cel mai probabil din cauza geloziei. 

Daniela își amintește mesajele de amenințare pe care fiica sa le-a primit pe WhatsApp. "O să plătesc pe cineva să te omoare", "Te bat până mori!".

"Când fata mea mi-a arătat mesajele, mi-a spus să stau liniștită, că nu sunt serioase", spune Daniela. 

Între timp a apărut și un martor-cheie. O tânără susține că a văzut două persoane, un bărbat și o femeie, fugind în seara respectivă din blocul în care locuia Denisa. Fata a venit chiar la Daniela pentru a-i spune acest lucru. Femeia a mers imediat la poliție și le-a spus ce a aflat.

 

Ucigașa Denisei Maria i-a povestit tot colegului de celulă

 

Potrivit unor surse judiciare, Golosina i-ar fi povestit coleguluid e celulă că, de fapt, Mario a fost cel care a obligat-o să comită această crimă, fiind cu ea în acea seară. "Eu am înjughiat-o, eu am băgat cuțitul în ea, dar el era cu mine. El m-a obligat", ar fi spus tânăra de 19 ani. 

Cu lacrimi în ochi, mama Denisei spune că așteaptă ca cei vinovați să plătească pentru această crimă.

Citește și: Spania. Româncă, UCISĂ cu sânge rece de "rivala în dragoste"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel