Spania. Româncă, UCISĂ cu sânge rece de "rivala în dragoste"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

O româncă de 17 ani a fost ucisă în Spania de fosta iubită a prietenului ei. Tragedia s-a întâmplat în orașul Alcorcon. 

O tânăra în vârstă de numai 17 ani a fost ucisă cu sânge rece de către fosta iubită a prietenului său. Denisa Maria a fost înjunghiată chiar în apartamentul băiatului din Alcoron.

Potrivit presei spaniole, tragedia s-a întâmplat duminică seară, atunci când adolescenta în vârstă de 17 ani se afla în vizită la iubitul ei. În jurul orei 22.00, o persoană necunoscută a sunat la ușă, iar românca a răspuns. Denisa a fost atacată cu un cuțit și înjunghiată în abdomen. Anchetatorii spun că lovitura a fost atât de puternică, încât tânăra a suferit o plagă tăiată de mai bine de zece centimetri.

Medicii care au ajuns la locul crimei au fost îngroziți de ceea ce au găsit, relatează presa spaniolă, românca fiind practic "eviscerată". Lucrătorii de pe Ambulanță au transportat-o la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Denisa Maria ar fi fost ucisă de rivala în dragoste, fosta iubită a actualului prieten, aceasta fiind principalul suspect, potrivit presei din Spania, care citează surse judiciare.

Părinții Denisei au declarat poliției că fata ar fi fost amenințată în ultimele luni de fosta iubită a prietenului ei, iar în unele dintre mesaje ar fi fost chiar amenințată cu moartea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel