Spania. Prostituată româncă de 61 de ani, în așteptarea clienților: „De patru ore, nimic. Sunt bătrână!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură video ABC
Sursa foto: captură video ABC

O româncă de 61 de ani, surprinsă pe stradă la Madrid, Spania, în așteptarea clienților: „De patru ore, nimic. Sunt bătrână!”. 

Spania a fost puternic lovită de pandemia de coronavirus și restricțiile de circulație au dus inclusiv la dispariția prostituatelor de pe străzi. În capitala Madrid femeile care vând plăceri au reapărut în oraș după 25 mai, când s-a intrat în prima fază de relaxare. Printre ele și o româncă de 61 de ani.

Femeia a fost surprinsă într-un reportaj realizat de ABC și a vorbit despre dificultățile prin care trece.

„În inima capitalei, fațadele celebrei Calle de la Montera au din nou oaspeți. Toți poartă mască. O tânără fumează o țigară pe drumul Caballero de Gracia, înainte de a intra într-un portal din apropiere. O altă femeie asediază un bărbat, ieșit la plimbare, și, după câteva minute de discuții, decide să-și continue drumul.

Două brazilience se învârt pe Calle del Desengano, în spatele Gran Via, de patru zile: "Ne este frică de virus , dar suntem și foarte săraci, trebuie să mâncăm.", explică una dintre ele. "Nu există clienți, este foarte dificil.", spune ea.” Așa începe reportajul publicat de ziarul spaniol.

 

„Vin aici și câștig 20,30,40 de euro”

 

Reporterul ajunge lângă o femeie mai în vârstă. O româncă de 61 de ani așteaptă cu răbdare pe o bancă, în piața Jacinto Benavente, pe unde cutreieră o duzină de alte prostituate.

Românca e la Madrid în așteptarea obținerii tutelei nepotului ei, care de trei ani e într-un centru pentru minori, și pe care speră să-l ducă acasă, în România.

„Vin aici și câștig 20,30,40 de euro”, spune ea. Locuiește în apropiere într-o cameră pentru care plătește 3 euro. Acolo își duce și clienții. Dar n-a avut noroc.

„Sunt de la 11 dimineața aici și nimic”, spune ea după patru ore, înainte să plece din piață, potrivit Observator. De când a ieșit din nou pe străzi, puținii clienți au fost vechi cunoscuți. „Sunt bătrână!”, mai spune ea reporterului, cu tonul acelea care explică totul.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel