SPANIA: Polițiști SALVAȚI de la înec de traficanții de droguri pe care îi urmăreau. Nu s-au așteptat la ce a urmat...

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O ambarcațiune a Gărzii Civile din Spania a fost implicată într-un accident naval, în timp ce urmărea o navă a unor presupuși traficanți de droguri. Barca lor s-a răsturnat însă, polițiștii fiind salvați chiar de către cei pe care îi urmăreau.

Patru traficanţi de droguri i-au salvat, vineri, de la înec, pe trei agenţi ai Gărzii civile spaniole, în timp ce erau urmăriţi de către aceştia pe mare. Potrivit unui comunicat remis de Garda Civilă din Spania, ambarcațiunea polițiștilor s-a ciocnit de cea a narcotraficanților pe care îi urmărea, o „barcă cu motor suspectată că transporta droguri cu patru persoane la bord', în largul Mijas (Andaluzia, extremitatea sudică). În urma impactului, trei polițiști au căzut în apă, iar nava poliției „circula fără control“.

Echipajul elicopterului unității aeriene din Malaga, după ce și-a dat seama de pericolul iminent pentru gardienii civili, a solicitat ocupanților celuilalt vas să-i ajute pe cei căzuți în apă, polițiștii fiind salvați chiar de către cei pe care îi urmăreau.

Dar gestul lor nu i-a scutit de a fi arestaţi pentru transportul a trei tone de haşiş, au anunţat repezentații Gărzii Civile. Peste 80 de pachete de hașiș au fost recuperate pe mare și cei 4 ocupanți ai navei semi-rigide care îi transporta au fost arestați. Ei vor fi judecați pentru o infracțiune de trafic de droguri pe mare, cu o greutate aproximativă de peste 3.000 de kilograme.


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel