Spania. Patru tineri au fost PRINȘI după ce au furat 32 de maşini

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, din oraşul Balş, suspectaţi că pe parcursul ultimilor doi ani au furat 32 de maşini din Spania, au fost prinşi în judeţul Olt. Cei patru foloseau maşinile sustrase la furat din locuinţe şi firme.

Potrivit IGPR, poliţiştii de investigaţii criminale din Olt au avut, miercuri, o acţiune în oraşul Balş şi au depistat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, toţi din oraşul Balş, pe numele cărora existau mandate europene de arestare, emise de autorităţile spaniole, solicitându-se arestarea în vederea predării către autorităţile judiciare ale acestui stat.

Aceştia sunt bănuiţi că, în perioada 2018 – 2019, au furat 32 de autovehicule din Spania, pe care le-ar fi folosit la comiterea de furturi din locuinţe sau societăţi comerciale. După săvârşirea faptelor, aceştia ar fi revenit în România.

Cei patru au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore.

Pentru depistarea bărbaţilor, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Balş şi jandarmi, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel