SPANIA. Noi detalii în cazul dispariției Danei Leonte: Românca era LA CUȚITE cu familia lui Sergio, presupusul său călău

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Noi detalii ies la iveală în cazul dispariției misterioase a Danei Leonte, românca presupus ucisă de iubitul ei, Sergio Ruiz. Femeia a dispărut în luna iunie în regiunea Malaga, Spania. Cei doi tineri aveau relații foarte tensionate cu familia bărbatului suspectat de uciderea Danei.

Apar noi detalii în cazul dispariției româncei Dana Leonte, tânăra dispărută în Malaga în urmă cu trei luni. Potrivit presei spaniole, care a intrat în posesia rechizitoriului cauzei, Dana Leonte și Sergio Ruiz aveau dispute aprinse cu familia bărbatului, cele două părți făcându-si reciproc numeroase plângeri la poliție.

Sergio Ruiz a fost reținut de polițiștii, fiind principalul suspectat de uciderea Danei. Polițiștii au găsit în urmă cu câetva săptămâni un os de femur și o bâtă de baseball cu care ar fi fost ucisă femeia căreia încă nu i-au dat de urmă. În casa celor doi și în mașina bărbatului au fost găsite urme de sânge, ceea ce i-au făcut pe anchetatori să îl rețină pe bărbat.

Citește și:  Martor BOMBĂ în cazul Danei Leonte, românca presupus ucisă de iubitul ei în SPANIA: „Mi-a spus că ar primi doar 7, 8 ani...“

Protrivit elcierredigital, familiei lui Sergio Ruiz nu i-a fost pe plac relația tânărului cu Dana Leonte. Cel puțin asta rezultă din încrucișarea plângerilor intervenite între sora și tatăl lui Sergio pe de-o parte și tânărul cuplu. Ambele părți au înregistrat până la nouă denunțuri diferite, din varii motive, după cum se precizează în raportul întocmit de Garda Civilă.

Potrivit rechizitoriului, nu era un secret pentru nimeni din Malaga faptul că Sergio și Dana nu s-au înțeles cu familia bărbatului. De fapt, un videoclip postat de elcierredigital.com a cuprins o luptă între Eva Ruiz, sora lui Sergio și Dana Leonte. 

Raportul spune că "de la începutul relației, în urmă cu aproximativ doi ani, au existat episoade de violență fizică și verbală și daune între ambele părți, deoarece familia lui Sergio a susținut că el și-a schimbat total atitudinea și comportamentul de când a început relația cu Dana”. Raportul Gărzii Civile include unele dintre aceste episoade violente, consemnând până la nouă plângeri intervenite între mai 2018 și iunie 2019, de ambele părți.

Această confruntare nu s-a limitat doar la un schimb de replici dure, iar Garda Civilă a fost nevoită să intervină de mai multe ori în disputele celor două părți. De fapt, în aceeași zi a dispariției româncei, pe 12 iunie 2019, Dana a sunat la numărul de telefon de urgență 112 „ca urmare a unui presupus jaf petrecut în casa lor și unde și-au îndreptat suspiciunile către tatăl lui Sergio". Agenții care au venit la sesizarea Danei își aduc aminte că femeia era „pe punctul de a exploda”.

Citește și: Spania. Avocații iubitului Danei Leonte, ROMÂNCA ucisă în Malaga, cer ELIBERAREA: „Nu există nici cea mai mică dovadă!”

Anterior, în luna martie, Dana îl denunțase pe tatăl lui Sergio pe care îl bănuia „de furt de efecte din casa sa”. Dar, după mai puțin de o lună, Eva Ruiz, sora lui Sergio, o denunță pe Dana, care ar fi vrut să o accidenteze intenționat cu mașina. 

Apele nu s-au liniștit niciodată între dana și sergio pe de-o parte și familia bărbatului, de cealaltă parte. Dana îl denunță pe tatăl lui Sergio pentru amenințări și insulte, iar după doar două zile Sergio și Dana depun o nouă plângere împotriva tatălui și a surorii bărbatului pentru daune aduse locuinței lor. Ziua următoare, tatăl lui Sergio îi denunță pe cei doi tineri pentru daune provocate exploatării animalelor. În documentul întocmit de Garda Civilă se precizează că „este un fapt certificat acela că această situație de conflict a afectat emoțional toate părțile implicate într-un mod remarcabil”. 

Citește și: Sora Danei Leonte, ROMÂNCA găsită MOARTĂ în Spania, APEL DISPERAT pentru fetița ORFANĂ după CRIMĂ

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel