Spania. Minoră româncă, violată de iubitul mamei sale. Femeia a aflat adevărul dintr-o scrisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat de 60 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a violat-o pe fiica de 13 ani, la vremea aceea, a româncei cu care avea o relație pe atunci. Fata i-a mărturisit toul mamei sale printr-o scrisoare.

Un bărbat de 60 de ani a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru abuz sexual împotriva fiicei de 13 ani a româncei cu care avea o relație la momentul respectiv. Fata este născută în România în 2002. Bărbatul a locuit timp de opt luni cu cele două românce în casă, timp în care au avut loc aceste abuzuri. 

Spre sfârșitul anului 2015, când minora avea 13 ani, inculpatul a profitat de faptul că mama fetei dormea în patul conjugal, și a mers la fată, pe care nopți în șir o atingea în părțile intimpe. Abuzuri care au continuat și s-au intensificat până  în 2016. Situația a continuat până la 14 august 2016, când mama a depus o plângere la Poliție, după ce fiica ei i-a expus faptele într-o scrisoare olografă, otrivit elconfidencial.com.

Insanța din Huelva consideră persoana condamnată acum vinovată de o infracțiune continuă de abuz sexual și abuz de încrederePe lângă pedeapsa privativă de libertate, judecătorul a impus interdicția de a comunica sau de a se apropia pe tânăra abuzată la mai puțin de 300 de metri timp de șapte ani, precum și o măsură de încercare de cinci ani după executarea pedepsei cu închisoarea.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel