Spania. Maria, românca EXECUTATĂ în stil mafiot. Noi detalii ȘOCANTE din dosar

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Noi detalii din dosarul româncei executate în stil mafiot în fața casei sale din Zaragoza ies la iveală. Polițiștii spanioli a refăcut filmul execuţiei Mariei, tânăra care în decembrie ar fi împlinit 29 de ani.

Anchetatorii au stabilit că în acea seară, Maria Marian s-a întors de la cumpărături în jurul orei 20:30. Fiind insoțită de sora sa, Sorina, cele două au intrat cu maşina în curtea casei în care locuiau împreună cu părinții, într-o suburbie a Zaragozei. 

Cele două fete au mers în casă, după care Maria a mai ieşit odată să ia alte bagaje din maşină. Acesta a fost momentul în care s-au apropiat de ea doi bărbaţi mascaţi. Unul dintre ei a împuşcat-o direct în inimă, folosind un pistol de calibru mic. "A tras foarte de aproape, din lateral, iar glonţul i-a străpuns inima", potrivit unor surse din anchetă citate de site-ul heraldo.es.

Aflați în casă, părinţii Mariei şi sora sa au ieşit imediat afară. Sorina a luat-o în braţe, iar mama fetei a sunat la ambulanţă. Medicii nu au putut decât să constate decesul.

 

Deşi informațiile arătau că cei doi suspecţi au fugit cu o maşină roşie, poliţia a stabilit că ei au plecat pe jos, fiind văzuţi de mai mulţi vecini ai româncei. Potrivit polițiștilor, este foarte posibil ca aceștia să se fi urcat într-un automobil, după ce s-au îndepărtat de curtea victimei.

Poliţia nu a reuşit încă să dea de urma cirminalilor. În prezent, ancheta se concentrează pe o reglare de conturi între traficanţii de droguri, având în vedere că iubitul Mariei e în închisoare, arestat pentru trafic de stupefiante.

Sorina, sora victimei, fostă voleibalistă de top în România, este martorul cheie în acest dosar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel