Spania. Manuela, dispărută când ducea gunoiul, găsită moartă: Asasinul a mărturisit unde i-a îngropat cadavrul

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Garda civilă a găsit rămășițe umane ale Manuelei Chavero, femeia dispărută în iulie 2016 în orașul Badajo din Monesterio, pe proprietatea care era deținută de autorul  care a mărturisit faptele.

Polițiștii spun că au identificat fragmente de schelet uman, deși încă nu poate fi confirmat faptul că acestea aparțin femeii care a dispărut în iulie 2016, potrivit delegatului guvernului în Extremadura, Yolanda García Seco .

O echipă a Gărzii Civile specializată în căutarea rămășițelor umane a periat terenul, după ce Eugenio Delgado, presupusul asasin al Manuelei Chavero a mărturisit fapta, după ce a fost arestat joi seară.  Delgado a mărturisit în zorii zilei de vineri că a ucis-o pe Manuela în iulie 2016.  El a susținut că a făcut-o „accidental” și că este dispus să colaboreze.

Manuela a plecat să ducă gunoiul și nu a mai venit niciodată

 

Mnuela Chavero a dispărut acum patru ani fără urmă. Televizorul și luminile din casa erau lăsate aprinse, portofelul și mobilul erau încă pe masă. Nu a existat niciun indiciu al unei intrări forțate în casă. Ar fi ieșit să arunce gunoiul noaptea și nu s-a mai întors niciodată. În acea lună de vară, copiii ei, în vârstă de 12 , respectiv 6 ani, erau în vacanță cu tatăl lor, de care se despărțise. Ultima persoană care a văzut-o în viață a fost un prieten pe care l-a cunoscut în noaptea aceea, potrivit El Mundo.

În urmă cu câteva săptămâni, sora sa, Emilia a primit o scrisoare în care Eugenio Delgado, un tânăr de 28 de ani și vecin al victimei, a fost indicat drept responsabil de dispariția victimei. Așa au ajuns polițiștii la el, l-au interogat și, într-un final, bărbatul a recunoscut faptele.Aa mărturisit că a ucis-o și îngropat-o pe Manuela și apoi a dus-o la una dintre fermele sale.

Singurul lucru pe care îl dorește comunitatea unde a trăit Manuela este ca autorul să spună unde este corpul. „Să arate exact unde este îngropat. Familia a suferit foarte mult", susține Eduardo, un localnic. Aceeași comunitate locală îl definește pe Delgado ca un om rece, care nu are prea multe relații cu oamenii. „Era un băiat ciudat, singuratic, care nu prea era văzut cu oamenii”, spune Mariluz, un alt vecin.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel