Spania. Înarmat cu un cuțit, un român și-a amenințat vecinul. I-a spart ușa și i-a spus că îl va ucide

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_spania_roman_arestat
politia_spania_roman_arestat

Agenții Poliției Naționale au arestat la Valencia un bărbat în vârstă de 33 de ani, de origine română, acuzat că și-a amenințat vecinul cu un cuțit și că i-a spart ușa casei sale, potrivit unor surse din poliție.

Evenimentele au avut loc, ieri după-amiază, când polițiștii au fost solicitați să meargă la o locuință din cartierul Marítim, unde un bărbat  român și-ar fi amenințat vecinul cu un cuțit.

În cursul după-amiezii, un vecin român l-ar fi amenințat pe altul, spunându-i că îl va ucide. Mai mult, i-a spart ușa casei, încercând să intre.  Victima a reușit să împiedice agresorul să intre în casă și a sunat speriată la poliție, transmite levante-emv.com.

Cu toate acestea, atacatorul ar fi încercat să-l înjunghie pe vecinul său, prin ușa spartă. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj al Poliției Naționale și au localizat suspectul, care, între timp, fugise în clădirea vecină.  În cele din urmă, el a fost identificat de poliție și arestat ca presupusul autor al infracțiunilor de amenințarea cu moartea și distrugere de bunuri.  Românul arestat, care are  antecedente penale, a fost adus în fața justiției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel