Italia. Român, surprins în timpul unui jaf chiar de proprietarul de 80 de ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia hot roman arestat
italia hot roman arestat

Un tânăr român, de 23 de ani, a fost surprins de proprietar în timp ce a intrat într-o casă din San Martino. Proprietarul de 80 de ani a început să țipe, iar hoțul a fugit. Ulterior, polițiștii l-au arestat.

 

În după-amiaza zilei de duminică, 21 februarie, agenții Secției de securitate publică din Desenzano del Garda au intervenit în comuna pe strada  San Martino della Battaglia. Un bătrân de 80 de ani raportase o tentativă de furt în locuința.

Agenții au ajuns la fața locului și au văzut un tânăr care fugea. Prin urmare, l-au reținut și verificat. Agenții au constatat că tânărul este de origine română, de 23 de ani, care are deja dosare pentru furt. Acesta a pătruns în casa bătrânului, dar a fost descoperit chiar de proprietar. Speriată de intrus, bătrânul a început să țipe, iar autorul tentativei de furt a fugit, scrie quibrescia.it.

Bărbatul și fiica sa au început să-l urmărească pe hoț, iar, în același timp, au solicitat intervenția Poliției, care a ajuns imediat  la fața locului. La mică distanță de locul tentativei de furt, polițiștii l-au identificat pe tânărul pe care la-au și reținut. Arestul a fost validat, iar românul a ajuns în închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel