Spania. Frații Săndulache, încă o condamnare pentru proxenetism și acte barbare: I-au tăiat mâna și i-au dat să mânânce bancnote

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Frații Săndulache, cei doi români care au uimit Spania prin cruzimea lor și au fost condamnați la 108 ani de închisoare, au mai primit o lovitură. încă 73 de ani după gratii pentru trafic de persoane și prostituție coercitivă. 

Frații Săndulache, aflați în arest din 2018, au primit o altă pedeapsă: 23 de ani de închisoare pentru infracțiunile de trafic de persoane și prostituție coercitivă, relatează El Diario Montanes.

Cristian și Sebastian Săndulache au fost condamnați, în 2018, la 55 și respectiv 53 de ani de închisoare, de către un tribunal spaniol, aceștia fiind acuzați de proxenetism și violența extremă. Acum ei au primit încă 73 de ani pentur fapte similare, fiind acuzați că au format un grup infracțional cu alți opt membri, toți născuți în România. Cei zece, în fața Secției a III-a a Curții Provinciale din Oviedo, și-au recunoscut faptele și au admis sentințele solicitate de Parchet care totalizează, 73 de ani și 6 luni de închisoare.

Citește și: Spania. Proxeneți români, CRUZIME fără margini: I-au tăiat mâna și i-au dat să mânânce bancnote. Detalii ȘOCANTE din dosarul fraților Săndulache

După ședința orală, Parchetul a solicitat ca unul dintre principalii inculpați să fie plasat în închisoare fără cauțiune. Alți doi din conducerea grupului și au dat ordine specifice restului acuzaților,sunt deja în închisoare provizorie pentru această procedură, emisă anterior.

Obligate să se prostitueze și să transporte droguri în vagin

 

Acuzații de naționalitate română formează un grup infracțional organizat, care din 2016 racolează tinere, în principal de naționalitate română, între 18 și 20 de ani, atât în ​​România, cât și în Spania, prin metoda Lover-boy  sau momindu-le un loc de muncă plătit și o viață mai bună pentru ele și familia lor.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH )

Femeile, odată ajunse în Oviedo, Spania, erau duse în camerele clubului Victoria și în barul Coyote. Acolo erau informate că au o datorie generată de cheltuielile călătoriei, singura opțiune de a plăti fiind prostituția. În fața refuzului lor, au fost forțate cu violență fizică și psihologică. Situația a durat până la sfârșitul anului 2017. În fiecare zi erau duse în cluburile Model, Victoria și New Borgia (Cantabria), unde, potrivit Procuraturii, au fost obligate să lucreze de la începutul după-amiezii până dimineața.

Trebuiau să întrețină relații sexuale cu clienții, chiar dacă erau bolnave, cu sau fără prezervativ. De asemenea, au fost nevoite să transporte droguri ascunse în vagin sau lenjerie intimă pentru vânzare ulterioară și distribuire către clienți, a arătat procurorul.

I-au tăiat brațul și i-au dat să mănânce bancnote

 

În timpul procesului, procurorii au prezentat instanței mai multe detalii de-a dreptul înfiorătoare. Astfel, potrivit mărturiilor victimelor, cei doi și-au introdus bile metalice în penis pentru a le chinui pe femeile pe care le violau. 

Citește și: Spania: Clan al proxeneților români, destructurat. Detalii ȘOCANTE din dosar

Una din prostituate a povestit că a fost obligată să mănânce bancnote de euro, atunci când nu a adus suficienți bani, amenințând-o că data viitoare va mânca monede. Mai mult, frații Săndulache i-au tăiat brațul unei femei cu o sabie, după ce au bătut-o atât de rău încât nu s-a dat jos din pat timp de o săptămână.

Pe lângă proxenetism, cei doi frați se ocupau și cu cămătăria. Astfel, o victimă a povestit în instanță că unul dintre ei, Cristian Săndulache, i-a spus: "Dacă nu plătești, îi dau foc mamei tale. Și bunici tale îi dau foc. O să te omor, o să-ți pun corpul într-o pungă și o să te arunc pe marginea drumului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel