Spania: Clan al proxeneților români, destructurat. Detalii ȘOCANTE din dosar

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Români acuzați pentru administrarea bordelurilor în Scoția. „Femeile vin singure din România, fără prea multe bagaje și fără să știe unde vor sta”
Români acuzați pentru administrarea bordelurilor în Scoția. „Femeile vin singure din România, fără prea multe bagaje și fără să știe unde vor sta”

Clanul de proxeneți români care a plasat zeci de tinere în cluburile din Spania riscă 128 de ani de închisoare. Noi detalii șocante din dosar au fost prezentate.

Noi detalii ies la iveală în procesul clanului Sandulache, o rețea de proxeneți care activa în Spania și care a racolat zeci de tinere românce pentru a se prostitua în cluburi.

Polițiștii au prezentat în instanță detalii din ancheta desfășurată pe mai multe luni, precum și modul de operare al proxeneților. Conform detaliilor din dosar, Cristian Sandulache era șeful clanului, ordinele acestuia fiind respectate în totalitate, aproape ca într-o structură militară.

O tânără româncă "exploatată" în barul Delphos din principatul Asturias a fost cea care a dat de gol toată operațiunea, atunci când s-a dus înspăimântată la Poliție și a povestit grozăviile la care era supusă.

Fetele erau plimbate des între localitățile Rabanal, Amsterdam și Oviedo, în locații secrete și cluburi unde gruparea mafiotă își desfășura activitatea. Victimele erau obligate să "lucreze" începând cu ora 17.00 și până a doua zi dimineața, când erau preluate cu duba de locotenenții lui Cristian Sandulache.

Mai multe dintre tinerele racolate de rețeaua de proxeneți au povestit la tribunal chinurile la care au fost supuse: bătăi repetate și amenințări cu moartea dacă merg la poliție.

Dacă vor fi găsiți vinovați de toate capetele de acuzare, frații Cristian și Sebastian Sandulache riscă pedepse cumulate de până la 128 de ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel