Spania. Florin și-a descoperit un nou partener după ce soțul a murit și i-a lăsat averea: „Nu îmi cheltuiesc banii, iubiții mei plătesc prețul”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Florin și-a descoperit un nou partener după ce soțul a murit și i-a lăsat averea „Nu îmi cheltuiesc banii, iubiții mei plătesc prețul”. FOTO: colaj capturi news-24.fr
Spania. Florin și-a descoperit un nou partener după ce soțul a murit și i-a lăsat averea „Nu îmi cheltuiesc banii, iubiții mei plătesc prețul”. FOTO: colaj capturi news-24.fr

Modelul Florin Marin, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit cu bogatul Jeronimo Jesus de Vega, în vârstă de 52 de ani, după ce soțul Philip Clements, în vârstă de 81 de ani, a murit și i-a lăsat averea.

Vicarul britanic Philip s-a mutat în România pentru a fi alături de Florin, după căsătoria lor din 2017, dar a murit în luna iunie anul trecut. Florin va primi acum pensia defunctului soț de 2.000 de lire pe lună pentru tot restul vieții și 150.000 de lire sterline din polița de asigurare de viață a lui Clements.

Dar acum, Florin a trecut la un bărbat și mai bogat care plătește pentru stilul de viață luxos al românului, în ciuda pușculiței mari a modelului.

Dintr-o vilă spaniolă, Florin a spus: „De sărbători plătește al meu spaniol Jeronimo Jesus de Vega. Nu îmi cheltuiesc banii în vacanță - iubiții mei plătesc prețul. Nu sunt prost să cheltuiesc banii soțului meu pe lucruri mărunte. Am pus banii într-o bancă pentru a economisi acolo”.

 

Florin Marin: „Nu se pot juca cu mine pentru că sunt foarte deștept”

 

De când Florin a moștenit marea avere a lui Clement, el a fost urmărit de "căutătorii de aur" care speră să pună mâna pe o parte din banii lui.

„Mă contactează pe Facebook și TikTok uneori, promițându-mi că vor fi alături de mine toată viața. Dar le spun mereu că nu se pot juca cu mine pentru că sunt foarte deștept și nu mă pot minți”, povestește Florin.

Nu este prima dată când De Vega și modelul se întâlnesc, deoarece s-au întâlnit în timp ce Clements și Florin erau în pauză. La doar cinci luni de la căsnicie, cuplul s-a despărțit din cauza unor certuri. Clements s-a întors apoi în Marea Britanie, locuind cu un prieten, în timp ce se spune că Florin ar fi format o nouă relație cu un bogat om de afaceri spaniol.

Dar Philip s-a mutat în România pentru a putea fi împreună după ce și-au reaprins dragostea.

 

„Da, poate mă recăsătoresc”

 

Întrebat dacă crede că se va căsători cu noul său iubit, Florin a spus: „Da, poate mă recăsătoresc, dar încă nu mă grăbesc. Ies cu el de câteva luni. Desigur, mă gândesc la Philip în fiecare zi pentru că era soțul meu și se uită mereu la mine din nori”.

Philip Clements a fost anterior preot în Biserica Anglicană, dar s-a retras înainte de a se căsători cu Florin. Philip și Florin au ținut prima pagină a ziarelor cu dragostea lor de când s-au întâlnit pe Grindr - cuplul insistând că relația este reală.

Au apărut chiar și în emisiunea Jeremy Kyle pentru a-și declara dragostea, în ciuda modurilor de distracție ale lui Florin. Înainte de moartea sa, Philip spunea că parcă s-a născut din nou: „Îl iubesc, iar dacă am fi despărțiți definitiv, aș fi cea mai nenorocită persoană din lume”.

Florin a interzis drastic familia lui Philip de la înmormântarea lui, după ce l-au numit „lipitor căutător de aur”, iar acum vorbește doar cu unul dintre frații săi. El susține că doi dintre frații săi i-au creat „probleme” din start.

Văduvul fostului vicar Philip Clements, în vârstă de 27 de ani, spune că vrea să găsească din nou dragostea după ce soțul său a murit la 81 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel