Spania. Doi români, implicați într-un accident grav: S-au răsturnat cu duba în care se aflau

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O dubă a făcut accident la Talavera la Real, un oraș din provincia Extremadura. Ocupanții, doi muncitori români care locuiesc în Valdelacalzada, au reușit să iasă din vehicul cu propriile forțe.

O furgonetă ocupată de doi lucrători în domeniul măslinelor a ieșit marți de pe șosea, când șoferul se pregătea să treacă peste un limitator de viteză în Talavera la Real, în direcția Valdelacalzada.

Ocupanții sunt doi cetățeni români cu domiciliul în Valdelacalzada care au reușit să iasă din vehicul prin propriile mijloace, fără a suferi răni grave.

Accidentul a avut loc în jurul orei trei după-amiaza, lăsând vehiculul răsturnat la câțiva metri de a cădea în albia râului Guadiana. O macara a scos vehiculul avariat, cu pagube materiale, cu câteva minute înainte de ora șase după-amiaza. Nu a fost necesară oprirea traficului.

Zona în care a avut loc accidentul, un punct negru al accidentelor

 

Trebuie amintit că, la începutul acestui an, o doctoriță rezidentă a Serviciului de Sănătate din Extremadura și-a pierdut viața într-un accident foarte asemănător cu acesta, care a avut loc tot într-o zi ploioasă.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a murit pe 23 mai, când vehiculul său a ieșit de pe șosea în timp ce traversa limitatorul de viteză, în jurul orei 14.20. Mașina a plonjat într-un șanț într-o zi ploioasă. Mașina a plonjat în albia râului de pe acest drum, iar șoferul a rămas blocat în interior. Ea a murit înainte de a fi salvată de echipele de intervenție.

Sanitarul era originar din Arroyo de San Serván și se întorcea la Novelda, după ce lucrase în Almendralejo.

În acest pasaj al CHG peste Guadiana, există borne, niște elemente de protecție care, potrivit organismului hidraulic, a explicat în trecut, nu pot fi plasate mai sus deoarece zona ar acumula buruieni la inundațiile de la limita de viteză și ar provoca bararea apei și inundații. Din același motiv nu se pot instala balustrade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel