Spania. Doi ROMÂNI au GHICIT numărul de la loterie. Cât au CÂȘTIGAT

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Peste doi români, soț și soție, a dat norocul, sâmbătă, 23 noiembrie, după ce la loteria națională din Spania a ieșit câștigător numărul ales de ei.

Marian și Anton Isac, români care gestionează un restaurant în localitatea Abadino, din provincia Bizkaia din Țara Bascilor, sunt abonați de șapte ani la un număr de la loterie: 56718. 

Săptămâna trecută, sâmbătă, 23 noiembrie, acesta a ieșit câștigător la loteria spaniolă, având valoarea nominală de 1,5 milioane de euro, anunță Libertatea. Din păcate pentru ei, cei doi români norocoși s-au ales cu mult mai puțin, mai precis cu doar 52.000 de euro. Motivul? Conform sistemului de joc, se pun în vânzare „zecimi" (decimos), fracții ale unui bilet, iar în cazul în care numărul iese câștigător, premiul se împarte la toți cei care au cumpărat tichete.

De fiecare dată, în cei șapte ani de când au „adoptat” acest număr, soții Isac iau 25 de „zecimi” din numărul lor și păstrează pentru ei un bilet. Restul de 24 de bilete le sunt distribuite clienților din restaurantul lor. De această dată, însă, au reușit să dea doar 14 tichete, așa că 10 dintre „zecimi”, rămase nevândute, s-au reîntors la loterie. Astfel, fiecare „zecime” a numărului câștigător i-a revenit 60.000 de euro din care s-au scăzut 8.000 de euro, care vor ajunge la Trezorerie. Rezultă o sumă de 52.000 de euro, bani care soții îi vor investi imediat.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel