Spania. Doi români, accidentați GRAV în portul din Tenerife. Un container a căzut peste ei

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români au fost răniți grav într-un accident petrecut în timpul operațiunii de încărcare/descărcare a unei nave în Tenerife. Un alt bărbat rus, tot membru al echipajului, a decedat. 

Incidentul s-a petrecut vineri, 19 iunie, în timp ce echipajul vasului participau la operațiunile de încărcare/descărcare a navei „Ciudad de Palma”, în portul Santa Cruz de Tenerife. Un membru al echipajului a murit, iar alți doi au fost răniți grav, relatează publicația spaniolă 20minutos.es.

Rusul în vârstă de 30 de ani a murit pe loc, iar doi cetățeni români, în vârstă de 35 și 40 de ani, au fost răniți grav, când un container a căzut peste ei. 

Mai multe ambulanțe, pompieri, Garda Civilă și Poliția Portului, precum și judecătorul de serviciu și medicul legist s-au deplasat la fața locului.  Atât echipajul cât și personalul de pe chei au colaborat cu autoritățile pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Din păcate, personalul Serviciului de Urgență din Canare (SUC) nu a mai putut face nimic pentru a salva viața membrului echipajului decedat. Cei doi români au fost îngrijiți și stabilizați la fața locului, după care au fost transportați la spital.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit o fractură severă de șold și o leziune craniocerebrală, iar cel de 40 de ani a avut traumatisme multiple severe, ambii fiind transferați la Spitalul Universitar Nuestra Señora de la Candelaria.

Armatorul "regretă foarte sincer" incidentul

Reprezentanții Armatorului Naviera Armas Trasmediterránea au declarat că regretă "foarte sincer” acest accident și că au dispus deschiderea unei anchete pentru a stabili cauzele tragicului accident.

Nava "Ciudad de Palma” a leagă de mulți ani portul Cadiz cu Insulele Canare.

romani accident de munca tenerife

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel