Spania. Bebeluș de câteva zile, mort după ce s-a asfixiat în condiții suspecte: Tatăl fetiței, un român, interogat de Poliție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Anchetă în cazul morții unui bebeluș cu simptome de asfixie într-o casă din Linares (provincia Jaen), Spania. Poliția Națională i-a interogat pe părinții fetiței de 27 de zile și așteaptă raportul medico-legal al autopsiei.

Agenții Postului Național de Poliție din Linares investighează moartea unui bebeluș de 27 de zile, care ar fi decedat prin asfixiere în această dimineață. În așteptarea raportului medico-legal al autopsiei efectuate pe corpul victimei, a fost luată o declarație de la părinți.

Era în jurul orei 8:15 în această dimineață când serviciul de urgență 112 a primit un apel prin care se solicita asistență medicală pentru o fetiță născută pe 7 august. La fața locului au fost chemate imediat Poliția Națională și personalul medical, alături de polițiștii locali, pentru a se ocupa de fetiță.

Spania. Bebeluș de câteva zile, mort după ce s-a asfixiat în condiții suspecte

 

Odată asistat și după ce s-a confirmat decesul, trupul neînsuflețit al bebelușului a fost ridicat și transferat pentru autopsie, în timp ce părinții copilului decedat au dat o declarație la secția de poliție din Linares pentru a oferi informații despre cele întâmplate.

În așteptarea raportului medico-legal al autopsiei efectuate pe trupul victimei, a fost luată declarația părinților, un bărbat român de 45 de ani și o femeie spaniolă de 38 de ani, după cum a aflat IDEAL din surse polițienești.

Tatăl fetiței, un român, interogat de Poliție

 

Potrivit Poliției Naționale, ancheta este încă în desfășurare, până în prezent nu a fost făcută nicio arestare și toate ipotezele rămân deschise pentru a încerca să se clarifice cauzele și circumstanțele morții bebelușului.

La rândul său, Primăria din Linares și-a exprimat "condoleanțele" pentru acest eveniment nefericit pe rețelele de socializare, unde a precizat următoarele: "Avem încredere în activitatea forțelor de securitate și a justiției pentru a clarifica faptele acestui eveniment tragic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel