SPANIA: Bebeluș ROMÂN de trei luni, MORT. Mama lui, cercetată pentru PRUNCUCIDERE. Autopsia a LĂMURIT totul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fetița de doar 3 luni a unei tinere românce a murit subit, zilele trecute, iar tânăra mamică a fost prima suspectată în cazul decesului micuței. Autopsia a arătat cauzele care au dus la decesul bebelușului.

Fetița de doar câteva săptămâni a unor tineri români a decedat, la finele săptămânii trecute în Argamasilla de Alba, Spania. Mama bebelușului, și așa îndurerată de moartea prematură a pruncului, a fost arestată și cercetată pentru pruncucidere, fără a-și putea plânge bebelușul în tihnă. 

Autopsia a relevat însă că micuța de câteva săptămâni a murit din cauze naturale, de așa-numitul Sindrom al Morții Subite.

Primarul din Argamasilla de Alba, Pedro Ángel Jiménez, a confirmat ieri pentru LaTribunadeciudadreal.es că tatăl fetiței de câteva luni „are în vigoare un ordin de restricție pentru violență sexistă” emis la solicitarea tineri mămici românce. În plus, edilul orașului a indicat că era cunoscut faptul că femeia a vizitat recent cabinetul medicului din cauza problemelor de sănătate ale bebelușului.

Mama fetiței locuia alături de bebelușului ei șoi ceilalți doi copii ai săi într-o casă din orașul Argamasilla de Alba, unde, după cum a confirmat Jiménez, a primit deja mai multe vizite de la profesioniștii din cadrul Centrului pentru femei, fiind luată în evidență ca victimă a violenței în familie, atestată în urma unei plângeri împotriva tatălui fiicei sale.

Curtea de Justiție din Tomelloso a cercetat cazul bebelușui de doar trei luni mort și au solicitat o autopsie pentru a clarifica cauzele decesului bebelușului. Legiștii au avut de stabilit dacă bebelușul a avut o moarte subită sau violentă. Prin urmare mama fetiței decedate a fost cercetată până la stabilirea cu exactitate a motivelor decesului. Totodată, surse locale au declarat pentru presa spaniolă că tânăra mamică ar avea și unele probleme de sănătate mentală.

[citeste si]

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel