Spania: Bandă de români, jaful deceniului. Anunț de ultimă oră

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

O bandă românească de spărgători a fost destructurată după lovituri de milioane de euro care au fost date la mai multe magazine de bijuterii din Spania, relatează presa iberică. 

Șase membri ai unei bande românești de spărgători au fost arestați pentru furturi de bijuterii în valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro.

Ultima spargere majoră a avut loc la Jewellers din Puerto del Carmen, la primele ore ale zilei. 

Conform aceleiași surse, este vorba despre o bandă care operează pe plan internațional și membrii acesteia ar mai fi dat alte lovituri de milioane de euro pentru care însă nu există dovezi concrete, dar pentru care se continuă investigațiile. 

Arestările au început acum o lună și aproape toate au fost efectuate în România. Ultimele au avut loc joia aceasta, iar Garda Civilă a reușit să recupereze o parte din bijuteriile furate. 

Camerele de securitate i-au demascat 

Trei hoți au fost demascați după ce chipurile le-au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în magazin. Se pare că este vorba despre trei camere despre care spărgătorii nu știau că există. 

Potrivit proprietarului magazinului, hoții au reușit să scoată bijuteriile prin terasă. Ei au spart două uși metalice de securitate prin distrugerea celor patru încuietori care le asigurau. De acolo au reușit să intre în baie și, printr-un tavan fals, în care au făcut "mai multe găuri",au intrat  în unitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel