Spania. Român acuzat de tentativă de omor în timpul unor festivități din Alovera

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Garda Civilă a Comandamentului din Guadalajara a arestat o persoană în Azuqueca de Henares, Spania ca presupus autor al unei tentative de omor. Deținutul a provocat răni grave unei persoane din localitatea Alovera.

Agenții echipajului de poliție judiciară din Azuqueca de Henares au efectuat această arestare în urma investigațiilor efectuate în legătură cu o încăierare care a avut loc la primele ore ale zilei, în timpul celebrării festivităților din orașul Alovera, după cum a informat Garda Civilă într-un comunicat de presă.

Vezi și: Spania. Român găsit fără suflare pe stradă

 

Agresorul și-a lovit aproape mortal victima

 

Deținutul a fost implicat într-o bătaie între două grupuri de tineri și i-a provocat răni grave unui locuitor din Quer, în vârstă de 22 de ani, care a trebuit să fie tratat la Spitalul General Universitar din Guadalajara.

Presupusul agresor a spart o sticlă de băutură de capul victimei și i-a provocat ulterior tăieturi grave la nivelul feței și gâtului. În urma acestei agresiuni, medicii au fost nevoiți să îi aplice 24 de copci pe obraz și pe gât, conform presei spaniole.

Vezi și: Un medic român candidează pentru Societatea Europeană de Terapie Intensivă. Ambasada României în Spania: „Ne mândrim cu astfel de conaționali”

 

Românul a fost acuzat de tentativă de omor

 

Datorită investigațiilor efectuate de agenții de poliție, în cadrul cărora au fost colectate numeroase declarații ale martorilor și a diferitelor servicii operative efectuate, presupusul autor a fost identificat. În cele din urmă, bărbatul a fost și arestat zilele trecute în orașul Azuqueca de Henares.

Garda Civilă a instruit procedura de arestare a unei persoane de naționalitate română, în vârstă de 23 de ani, ca presupus autor al unei infracțiuni de tentativă de omor, care a fost predată împreună cu persoana reținută la Tribunalul de Instrucție de serviciu din Guadalajara.

Vezi și: Spania. 18 muncitori români i-au reclamat pe angajatori, tată și fiu: Ce s-a întâmplat după ce i-au chemat la cules usturoiul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel