Spania. Activitate suspendată la Secţia Consulară de la Madrid. Un angajat a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ambasada României în Spania a transmis un anunţ pentru cetăţenii care aveau programări pentru joi şi vineri la Secţia Consulară de la Madrid că acestea vor fi anulate după ce un angajat a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

"Ca urmare a contaminării cu virusul SARS-CoV-2 a unui membru al echipei Secției Consulare de la Madrid și până la finalizarea testării întregului personal și a parcurgerii procedurii de dezinfectare a sediului, Ambasada României în Regatul Spaniei a decis suspendarea activității cu publicul a Secției Consulare în zilele de joi, 4 martie și vineri, 5 martie 2021.

Ca atare, programările pentru serviciile consulare din zilele de 4 și 5 martie au fost anulate, urmând a fi reprogramate la o dată ulterioară care vă va fi comunicată în cel mai scurt timp.

Pentru informații consulare cu caracter general, vă recomandăm să consultați pagina web a Ambasadei (madrid.mae.ro) sau contactarea Secției Consulare la adresa de e-mail [email protected].

Cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție telefonul de urgență al oficiului consular: +34 669.362.202", se arată pe pagina Ambasadei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel