Spania: A violat o femeie după care și-a cerut scuze. Românul nu a scăpat de pedeapsă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 24 de ani a fost condamnat la șase ani de închisoare. El a violat o femeie în Tarragona, după care și-a cerut scuze, sperând să scape de pedeapsă.

Un român în vârstă de 24 de ani a fost condamnat la șase ani de închisoare, după ce a violat o tânără în luna februarie a acestui an. El și-a cerut scuze femeii, încercând să scape de pedeapsă.

Instanța a decis că românul este vinovat toate acuzațiile. Oribila scenă s-a petrecut într-un cartier din orașul spaniol Tarragona, în luna februarie. Femeia se plimba liniștită pe stradă, iar la un moment dat a fost atacată de tânărul român. Ea a reușit cu greu să scape de atacator, după ce i-a spus acestuia că are copii acasă și că nu le poate spune că i se întâmplă așa ceva. Profitând că bărbatul s-a oprit, femeia a adăugat că aude pe cineva venind.

În acel moment, bărbatul s-a ridicat în picioare și a început să-și ceară scuze, sperând să scape. A doua zi a fost arestat și le-a spus polițiștilor că femeia era beată, iar contactul sexual a fost unul consimțit.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, românului i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 300 de metri de femei timp de 10 ani și trebuie să-i plătească acesteia o despăgubire de 18.000 de euro.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel