Spania: A violat o femeie după care și-a cerut scuze. Românul nu a scăpat de pedeapsă

Un român în vârstă de 24 de ani a fost condamnat la șase ani de închisoare. El a violat o femeie în Tarragona, după care și-a cerut scuze, sperând să scape de pedeapsă.

Un român în vârstă de 24 de ani a fost condamnat la șase ani de închisoare, după ce a violat o tânără în luna februarie a acestui an. El și-a cerut scuze femeii, încercând să scape de pedeapsă.

Instanța a decis că românul este vinovat toate acuzațiile. Oribila scenă s-a petrecut într-un cartier din orașul spaniol Tarragona, în luna februarie. Femeia se plimba liniștită pe stradă, iar la un moment dat a fost atacată de tânărul român. Ea a reușit cu greu să scape de atacator, după ce i-a spus acestuia că are copii acasă și că nu le poate spune că i se întâmplă așa ceva. Profitând că bărbatul s-a oprit, femeia a adăugat că aude pe cineva venind.

În acel moment, bărbatul s-a ridicat în picioare și a început să-și ceară scuze, sperând să scape. A doua zi a fost arestat și le-a spus polițiștilor că femeia era beată, iar contactul sexual a fost unul consimțit.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, românului i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 300 de metri de femei timp de 10 ani și trebuie să-i plătească acesteia o despăgubire de 18.000 de euro.

 

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 noi 2018, 19:54 in Educatie
Un NUME nou pe piața MEDIA

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26