Spania. Un român și colegul său, găsiți morți pe o stradă: Unuia i-a tăiat capul, ambele cadavre erau goale și mutilate

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură laopiniondemurcia.es
Sursa foto: captură laopiniondemurcia.es

Garda civilă avansează în ancheta lansată după descoperirea de vineri a două persoane goale și mutilate pe AP-7, lângă Los Alcázare. În absența unui raport criminalistic definitiv, totul indică faptul că ambii bărbați au fost izbiți de un vehicul.

Anchetatorii au un suspect: un șofer, identificat la scurt timp după ce au fost găsite cadavrele, care, când a fost localizat, a ieșit pozitiv la testul de droguri la volan. Acest bărbat nu a fost arestat, dar rămâne în curs de anchetă. 

Principala ipoteză pe care anchetatorii au abordat-o de la început a fost că mașina în care călătoreau cei doi bărbați, un român și un albanez, s-a defectat în zori pe drum. Când ocupanții mașinii au ieșit, pentru a încerca să o împingă, au fost izbiți de o altă mașină care nu i-a văzut pe drum, din cauza lipsei de iluminat.

 

Nu există nicio explicație pentru faptul că cele două cadavre erau goale

 

În așteptarea concluziilor Institutului de Medicină Legală, mutilările pe care le-au prezentat cadavrele (unuia dintre ele chiar i-a fost tăiat capul) ar putea fi cauzate de lovirea celuilalt vehicul. Încă nu există nicio explicație pentru faptul că cele două cadavre erau goale atunci când au fost găsite.

Evenimentele au avut loc vineri, în jurul orei 5:30 dimineața, la ieșirea AP-7 către Los Narejos. Un apel al unui șofer a alertat Urgențele că se ciocnise de un vehicul. Polițiștii locali și pompierii au ajuns mai întâi la fața locului, găsind două cadavre goale și mutilate, ambele în afara mașinii: pe asfalt.

În ceea ce-l privește pe șoferul care a sunat la 112, acesta le-a spus polițiștilor că este singur în mașina sa și s-a ciocnit, fără să o poată evita, cu o altă mașină care a fost oprită în mijlocul drumului. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel