Spania. Sfârșit tragic pentru un muncitor român, într-un parc de distracții. Florin nu purta cască, iar hamul nu era legat de firul de salvare

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Sfârșit tragic pentru un muncitor român, într-un parc de distracții. Florin nu purta cască, iar hamul nu era legat de firul de salvare
Spania. Sfârșit tragic pentru un muncitor român, într-un parc de distracții. Florin nu purta cască, iar hamul nu era legat de firul de salvare

Un muncitor român, în vârstă de 42 de ani, a murit într-un parc de distracții din Valencia, Spania. Florin a căzut de la o înălțime de patru metri și s-a lovit cu capul de o bordură.

Florin, care a fost grav rănit duminică după-amiază după ce a căzut de la o înălțime de patru metri într-un parc de distracție de pe esplanada Nuevo Centro, a murit luni în urma rănii grave de la cap.

Spania. Român, paralizat după un accident de muncă. Mama tânărului: „Mi-am părăsit tot în țară să vin la copilul meu”

Poliția Națională investighează împrejurările în care s-a produs acest accident de muncă duminică, la ora locală 19:45 în piața situată între bulevardul Menéndez Pidal și Pío XII din Valencia. Din câte se pare, Florin nu purta cască, iar hamul pe care îl purta nu era legat de firul de salvare, așa cum prevăd reglementările pentru prevenirea acestui tip de accident.

 

Românul a căzut pe spate și s-a lovit cu capul de o bordură

 

Muncitorul, de naționalitate română, a urcat pe peron pentru a ridica niște fete care coborau de pe tiroliană, funcție pe care o desfășura de ani de zile în acest parc de distracții, deși nu a făcut niciun curs de monitorizare în acest sens, conform surselor consultate de levante-emv.com.

Spania. 82 români și spanioli, arestați. Cum au reușit să obțină zece milioane de euro. O escrocherie uriașă în 20 de provincii

Potrivit unor martori, românul a căzut pe spate și s-a lovit cu capul de o bordură, pierzându-și pe loc cunoștința și intrând în stop cardiorespirator. Oamenii de la pază i-au efectuat manevre de resuscitare, inclusiv cu defibrilator semiautomat (DESA), până la sosirea personalului sanitar SAMU.

Echipa medicală a ambulanței SAMU deplasată la fața locului a continuat cu resuscitare cardiopulmonară avansată și alte tehnici de stabilizare, până când au reușit să recupereze semnele vitale ale bărbatului de 42 de ani.

 

Florin a murit la spital

 

Florin a fost transferat cu o rană la cap, după ce a fost recuperat din stop cardiac, la Spitalul La Fe din Valencia într-o ambulanță Advanced Life Support. Cu toate acestea, starea lui era critică și luni medicii i-au informat deja familia despre moartea sa cerebrală. Decesul său a fost confirmat, iar tribunalul de pază din València a deschis o procedură pentru acest accident mortal pentru a elimina eventualele responsabilități. 

Spania. Tatăl român al unei fetițe susține că mama i-a răpit fiica și a plecat din țară

Românul lucra de șapte ani la această companie multiaventura, unde a început să curețe vase la taberele de copii. De asemenea, a mai lucrat ca monitor și supervizor al unei atracții de tiroliană pe care această companie a instalat-o pe esplanada Nuevo Centro timp de șase ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel