Spania. Româncă de 16 ani, ÎNSĂRCINATĂ, VÂNDUTĂ de PĂRINȚI unor conaționali

O româncă de 16 ani, însărcinată, a fost vândută de părinţi şi eliberată de poliţie, în Spania. 

În luna august, părinţii fetei au mers la poliţie, în România, şi au anunţat că fiica lor a fost răpită, de pe stradă. Au dat detalii extrem de veridice, spunând că fata, care era însoţită de o prietenă, a fost luată de pe stradă de patru indivizi mascaţi şi urcată într-o maşină, informează observator.tv.

Părinţii adolescentei, care era însărcinată, au spus chiar că ştiu despre fiica lor că a fost dusă în Spania. Ei au povestit poliţiştilor că fata a sunat din Spania şi le-a spus că e deja măritată cu un român, dar că ei nu ştiu cine este băiatul.

După câteva luni de anchetă şi cercetări, poliţiştii au aflat că de fapt părinţii îşi vâduseră fiica unei familii de români, pentru 8.000 de euro. Cum fata era minoră, cei doi au semnat o hârtie prin care autorizau călătoria acesteia în Spania, alături de cei care o cumpăraseră.

Numai că aceştia au fost extrem de nemulţumiţi atunci când au descoperit că adolescenta e gravidă şi nu au mai vrut să achite toată suma pentru care se înţeleseseră cu părinţii.

Arestaţi, aceştia au dezvăluit că plângerea la poliţie pentru răpire a avut la bază, de fapt, o altă afacere pe care o puneau la cale. O altă familie de români, mult mai înstărită, din Spania, era dispusă să plătească mai mulţi bani pentru fiica lor.

De aceea ei au vrut să o recupereze de la primii cumpărători şi cum aceştia nici n-au vrut să audă, părinţii au decis să raporteze o răpire.

Fata a fost eliberată la Huelva, ieri, şi plasată într-un centru de îngrijire şi protecţie pentru minori.

Aşa-numitul ei soţ, încă un bărbat, părinții adolescentei, au fost toţi arestaţi şi sunt în închisoare, urmând să fie judecaţi.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy