Spania. Român dispărut de un an de zile, găsit mort într-o pădure: Rămășițele lui Valerică, descoperite de un câine

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Român dispărut de un an de zile, găsit mort într-o pădure: Rămășițele lui Valerică, descoperite de un câine
Spania. Român dispărut de un an de zile, găsit mort într-o pădure: Rămășițele lui Valerică, descoperite de un câine

Valerică, românul în vârstă de 37 de ani, care a dispărut la data de 13 noiembrie 2020 în Almodóvar del Campo, provincia Ciudad Real din Spania, a fost găsit mort într-o pădure.

Poliția Națională a găsit în Almodóvar del Campo un cadavru. Polițiștii cosideră că trupul neînsuflețit este al lui Valerică S., bărbatul de naționalitate română care a dispărut pe 13 noiembrie 2020 la ferma Alcornoquejo Alto.

Cadavrul a fost găsit la finele săptămânii trecute și acum este supus unei autopsii, care va stabili cu exactitate dacă este Valerică. Totul, însă, se îndreaptă în această direcție, întrucât nu există sesizări de alți dispăruți în regiune și, în plus, Asociația SOS Dispăruți și Centrul Național pentru Dispăruți au dezactivat deja căutarea și îl consideră localizat, astfel că rămâne doar confirmarea medicului legist.

 

Trupul neînsuflețit al lui Valerică, găsit de un câine

 

Trupul neînsuflețit a fost găsit inițial de un câine în timpul unei vânători într-o zonă destul de inaccesibilă a fermei Alcornoquejo Alto, ceea ce ar explica faptul că în timpul diferitelor operațiuni de căutare a lui Valerică care au fost efectuate în 2020, acesta nu a fost găsit. Ulterior, la fața locului s-au deplasat Poliția Națională și Garda Civilă și, după o primă inspecție, se pare că ar putea fi vorba despre o sinucidere.

Amintim că în urmă cu doar o lună s-a împlinit un an de la dispariția lui Valerică, urmă a căruia i s-a pierdut în noiembrie 2020. Românul s-a trezit de dimineață să hrănească animalele, dar nu a făcut-o și nici nu s-a dus la treburile zilnice de la ferma la care lucra.

 

După-amiază, soția lui Valerică, care locuia și ea la fermă, a depus plângere la birourile Gărzii Civile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel