Spania. Familia minorei românce, dispărută acum un an, apel disperat „Nu încetaţi să o căutaţi”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
minora_romana_disparuta_spania
minora_romana_disparuta_spania

Ancheta în cazul româncei de 15 ani Camelia Simona Melu, care a dispărut pe 9 iulie 2019, din localitatea Nava del Rey încă nu a fost finalizată şi sunt luate în considerare toate ipotezele.

 

 

Camelia Simona Melu, o fată de 15 ani din Nava del Rey, și-a pierdut urmele în noaptea de 9 iulie 2019, când a părăsit casa, situată pe strada Alta del Castillo , unde locuiește cu mama sa, sora sa Denisa, mătușa sa şi  patru veri ai săi. Camelia plecase la plimbare cu o prietenă. A fost ultima dată când familia a văzut-o. La un an de la acea seară, familia nu știe nimic despre locul unde se află. „Totul e la fel. Nimeni nu ne-a spus nimic și nici nu am auzit de ea. Nici prietenii ei, nici noi nu știm nimic", spune mama sa,  Daniela Blasbu.

Cazul rămâne deschis și se iau în considerare toate ipotezele, deoarece până acum nu s-au obținut indicii concludente, doar declarația unei prietene care susține că Camelia a plecat voluntar cu partenerul său. Cu toate acestea, mama minorei exclude faptul că fata ar fi plecat de bună voie. „Ne-ar fi sunat. Ne-ar fi spus. A fost mereu bună”, spune ea.

Familia Cameliei nu-şi pierde speranţa şi crede că „mai devreme sau mai târziu, se va întoarce acasă“. Ei solicită autorităților „să caute în continuare” . "Solicităm ca ancheta să continue, să nu fie uitată, deoarece Camelia este acolo", afirmă ei. Tânăra „nu fusese niciodată o fată cu probleme”. Așadar, când a spus că pe 9 iulie se ducea la o plimbare cu o prietenă, familia ei a crezut-o, deoarece ea mereu ieşea la plimbare, scrie elnortedecastilla.es.

Camelia Simona este de origine română și locuia în Nava del Rey de doi ani. Are 15 ani, măsoară 1,60 metri și cântărește 55 de kilograme. Ultima dată când rudele ei au văzut-o, purta pantaloni negri și o geacă neagră și o bluză albă. Dacă aveți informații, puteți contacta atât Garda Civilă, cât și 112 sau 643 05 01 65, au transmis oamenii legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel