Spania. Ea este românca ucisă de fostul iubit, un șofer de TIR: Nicoleta a fost masacrată fără milă. Detalii noi din anchetă

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un spaniol, în vârstă de 54 de ani, șofer de TIR, a ucis-o  sâmbătă noapte pe fosta lui iubită, Nicoleta Clara, o româncă de 41 de ani, în casa lor din Alovera, o municipalitate situată în provincia Guadalajara, Castilia-La Mancha, Spania.

Nicoleta Clara se alătură, din păcate, unei lungi liste de victime ale violenței domestice. Anul acesta, 15 femei au murit în Spania, ucise de partenerii sau foștii parteneri de viață, dintre care 7, în ultimele două săptămâni.

Surse din anchetă, citate de presa din Spania, arată că românca nu depusese nicio plângere pe numele fostului partener pentru violență sexistă. 

Nicoleta Clara lucra avea 41 de ani și lucra ca ospătar într-un bar din Azuqueca de Henares. Românca a fost într-o relație cu călăul ei, Alvaro M. de la C., însă se despărțise de el, dar mai locuiau împreună, în aceeași casă. 

 

Alvaro a înjunghiat-o de mai multe ori pe Nicoleta

 

Din motive încă necunoscute, Alvaro a înjunghiat-o de mai multe ori pe Nicoleta și apoi a sunat la Poliție să-și anunțe crima. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe româncă. Spaniolul a fost arestat și acum trebuie să dea explicații pentru fapta sa. 

Bărbatul nu avea alte antecedente penale, însă apropiaţii spun că era gelos şi uneori consuma droguri, fapte care ar fi dus la mai multe certuri în cuplu.

Trei zile de doliu au fost decretate în oraşul din Guadalajara pentru Nicoleta Clara.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link  https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel