Spania. S-a aflat cine este românca ucisă azi-noapte de iubitul ei. Moment de reculegere pentru Nicoleta: „Condamnăm acest act brutal!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. S-a aflat cine este românca ucisă azi-noapte de iubitul ei. Moment de reculegere pentru Nicoleta „Condamnăm acest act brutal!”
Spania. S-a aflat cine este românca ucisă azi-noapte de iubitul ei. Moment de reculegere pentru Nicoleta „Condamnăm acest act brutal!”

Un spaniol, în vârstă de 54 de ani, a ucis-o azi-noapte pe partenera sa, o româncă de 41 de ani, în casa lor din Alovera, o municipalitate situată în provincia Guadalajara, Castilia-La Mancha, Spania.

Potrivit presei din Spania, este vorba despre românca Nicoleta Clara. Mai multe informații nu se cunosc până în momentul publicării acestui material. Bărbatul a fost arestat după ce a înjunghiat-o pe româncă până la moarte. 

Consiliul municipal Alovera a convocat un minut de reculegere la ora 12:00, duminică, în Plaza Mayor, pentru a condamna crima, a cărei anchetă a fost efectuată de Garda Civilă.  

„Condamnăm cu tărie acest act brutal și ne arătăm respingerea față de această tragedie”, a subliniat viceprimarul Juan Antonio Ruiz.

 

Nicoleta a murit după ce a fost atacată cu un cuțit

 

Potrivit informațiilor furnizate de serviciul de urgență 112 din Castilla-La Mancha, crima a avut loc sâmbătă la 22:35 într-o casă situată pe strada Octavio Paz de Alovera.  

Serviciul de Urgență subliniază că victima a murit după ce a fost atacată cu un cuțit și că medicii care s-au deplasat în zonă împreună cu agenți ai Gărzii Civile și Poliției Locale nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel