Soţia medicului erou Cătălin Denciu: „Belgia e șansa lui la viață! Nu ar fi supraviețuit la noi”⁣

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

„Belgia este șansa lui la viață, la noi nu cred că ar fi supraviețuit”⁣, spune cu încredere, soția medicului erou de la Piatra Neamț.

După ce a scos pacienții din flăcări, Cătălin Denciu este în stare gravă, dar stabilă, la spitalul din Bruxelles. Are arsuri pe 70% din suprafața corpului și are nevoie de dializă. Colegii de la spital și pacienții care l-au cunoscut se roagă pentru el.

„El m-a sunat, el era de gardă, eu cu copiii. Atât mi-a zis, eu am arsuri, dar nu sunt foarte grav. Probabil în toată nebunia aia, el nu a simțit gravitatea leziunilor. Am stat de vorbă cu el până în momentul în care a fost preluat de ambulanță. Toată lumea încerca să-l toaleteze, să prindă o linie venoasă, să-l echilibreze, este un șoc enorm”, a spus Alina Denciu, soția medicului.

 

Alina Denciu: „Este șansa lui la viață!”

 

Înspăimântat de ceea ce trăise, așa l-a simțit Alina, medic și ea, pe soțul ei, care a sunat-o imediat după ce a intrat în flacări să-și salveze pacienții. Alături de cei doi copii ai lor, așteaptă la Piatra Neamț vești de la medicii din Belgia.

„Modificări fantastice nu pot să aștept de la o zi la alta. Faptul că au reușit să-l stabilizeze și se menține stabil... primele 3-5 zile sunt critice. Îmi dă încredere și speranță să treacă de faza asta supra-acută și apoi să intre în altă fază de recuperare până la 3 săptămâni. Este șansa lui la viață. Nu cred că ar fi avut șanse să supraviețuiască la noi”, a adăugat Alina la Știrile PRO TV.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel