Soţia lui Dan, muncitorul ucis la Onești, asistentă în spitalul unde e tratat criminalul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Onesti Silviu Istoan  Dan Patatu
Onesti Silviu Istoan Dan Patatu

Cinci ore de groază. Legaţi, cu mâinile la spate, ameninţaţi în permanenţă cu un cuţit. Cinci ore de teroare pentru doi oameni care şi-au pus speranţa în cei de dincolo de uşă. Au aşteptat să fie salvaţi, iar când le-a fost clar că ajutorul nu vine, au încercat să se descurce singuri.

Silviu Iştoan şi Dan Pătatu sunt cei doi electricieni luaţi ostatici în fosta casă a celui ce avea să devină călăul lor. Fuseseră chemaţi să repare reţeaua electrică într-un apartament distrus şi abandonat de un deceniu. Era prima lor lucrare în afara fabricii la care lucrau. Şi... ultima.

Citește și Primele imagini din „apartamentul groazei”, unde doi muncitori români au fost uciși

Au urmat cinci ore de spaimă şi chin în care au sperat că vor fi salvaţi. Legaţi şi ameninţati cu moartea, priveau neputincioşi de la balcon. În stradă, disperate, rudele prizonierilor încercau să-şi facă loc printre mascaţi.

Cum nimeni n-a intervenit decesiv, bărbaţii ar fi încercat să-şi salveze singuri viaţa. În zadar.

Citește și Colegul celor doi muncitori români ucişi la Onești: „Soţia lui îi spunea, nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont!”

Silviu avea 36 de ani şi lucra de mai bine de cinci ani la combinatul chimic din Borzeşti. Nu era căsătorit şi nu avea copii, informează Observator. A avut o viaţă chinuită, a rămas orfan de mamă de la trei ani.

Dan, colegul lui, avea 53 de ani. În urma lui, rămân un băiat de 18 ani şi soţia. Culmea ironiei, femeia este asistentă pe secţia de chirurgie a spitalului din Oneşti. Adică lucrează chiar unde este acum internat ucigaşul soţului său.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel