Soţia lui Alexandru Arşinel, s-a stins din viață la nouă luni după moartea soţului ei. „Ai fost un ÎNGER, iar acolo SUS te așteaptă tata”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Soţia lui Alexandru Arşinel, s-a stins din viață la nouă luni după moartea soţului ei. „Ai fost un ÎNGER, iar acolo SUS te așteaptă tata” / Foto: Facebook
Soţia lui Alexandru Arşinel, s-a stins din viață la nouă luni după moartea soţului ei. „Ai fost un ÎNGER, iar acolo SUS te așteaptă tata” / Foto: Facebook

Cu o tristețe copleșitoare, aducem vestea că Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, a trecut în neființă la doar nouă luni de la dispariția marelui actor. 

Anunțul a fost făcut de fiul lor, Cristian Arșinel, și a șocat întreaga comunitate artistică. Astăzi, dimineață, a primit această veste tristă!

 

Mesaj emoționant din partea fiului: „Acolo sus te așteaptă tata”

 

Fiul actorului a scris publicul prin intermediul paginii sale de Facebook că mama sa, Marilena Arșinel a rezistat doar nouă luni fără prezența iubirii sale nemărginite. O veste tragică care a adus durere în inimile tuturor din lumea artistică din țara noastră.

Cei doi au petrecut împreună 56 de ani, căsătorindu-se în anul 1968, la scurt timp după ce s-au cunoscut la un ștrand. Anunțul trist al decesului a fost făcut public de către fiul actorului, Cristian, pe pagina sa personală de Facebook. El a transmis un mesaj emoționant, exprimând:

„Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata ți împreuna cu el veți redeveni familia de odinioară.

Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

 

Marilena, soția iubitului actor Alexandru Arșinel, a plecat din această lume

 

Cei doi au fost împreună mai mult de cinci decenii. Alexandru Arșinel și Marilena au trăit o dragoste sinceră, o poveste de dragoste la prima vedere. Cei doi s-au întâlnit în anul 1968 și s-au căsătorit la scurt timp după aceea. Cuplul a format o familie fericită, având doi copii, pe numele lor Bogdan și Cristian.

Marele actor a părăsit această lume în anul 2022, la vârsta de 83 de ani. El a avut o carieră de succes, aducând zâmbete pe chipurile întregii generații de români. Din 2016, soția lui Alexandru Arșinel nu a mai putut să se deplaseze singură din cauza unei leziuni suferite într-un accident. Marilena Arșinel a decedat la doar nouă luni de la plecarea marelui său iubit din această lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel