Șoșoacă, delir la morga spitalului: „De ce puneți morții în saci de plastic? Astea sunt crimele din România!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Șoșoacă, scandal uriaș la morgă: „De ce puneți morții în saci de plastic? Astea sunt crimele din România!”
Șoșoacă, scandal uriaș la morgă: „De ce puneți morții în saci de plastic? Astea sunt crimele din România!”

Senatorul neafiliat Diana Iovanovici- Şoşoacă a făcut scandal la morga Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București. 

Senatoarea a amenințat că va depune plângere penală managerului Beatrice Mahler și „împotriva tuturor celor din spital”.

„Suntem la "Marius Nasta", unde am de ridicat un decedat dintr-o familie de politicieni apusă. Așa sunt ținuți morții la Marius Nasta, vezi Doamne nu mai sunt locuri la morgă. Ia deschide ușa! Deci protocolul spune că nu mai ai voie să îi pui în saci negri, ei îi pun în saci negri. Deci asta este morga de la Marius Nasta. Noul protocol, care s-a schimbat datorită intervenției mele, spune că nu mai aveți voie să-i puneți în saci de plastic. Care este motivul pentru care morții se bagă în sac de plastic? Cine v-a ordonat dumneavoastră să-i băgați în saci de plastic?

(...) Sunt senator și îmi răspundeți că aveți această obligație. Chemați-o pe doamna Mahler! De ce puneți morții în saci de plastic? Să vină directorul acum! Fantastic! Astea sunt crimele din România! Vreau și eu să vorbesc cu cineva de aici!”, a spus Șoșoacă.

 

 

Șoșoacă: „Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler!”

 

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, a apărut în fața senatoarei.

„E spațiu public și aici se întâmplă crime! Vreau să știu cine a dat ordin să fie puși oameni în saci de plastic? Nu aveți dreptul să puneți oameni în saci de plastic!

Asta este crimă! Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler! Mi-ați permis să intru la ATI, în container erau 12 grade. Vă depun plângere penală, doamna Mahler! Oamenii erau acoperți cu cearșaf. Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor din acest spital! Se dă șpagă, nu toți sunt senatori, să intre!

Și mie mi-a murit un prieten, era într-un container, am înregistrat! Am martori și am înregistrări, doamna Mahler! Pentru că eu totul am înregistrat. E înregistrat, doamnă, sunteți și dumneavoastră înregistrată!”, i-a spus Diana Șoșoacă managerului Mahler.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel