Sorin Ovidiu Bălan, dat în judecată: „De data asta chiar m-am ENERVAT! Îl CALC în PICIOARE!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Sorin Ovidiu Bălan a declarat în această seară, la Antena 3, faptul că a fost dat în judecată de un apropiat de-al creatorului de modă Răzvan Ciobanu. 

Bălan nu a precizat numele celui care a inițiat acțiunea în instanță, însă a precizat că va merge până la capăt și va câștiga. 

„Când dai în judecată pe civil, n-ai de ce să te duci la poliție, dânsul a fost la poliție. Dacă vrea să dea în judecată îl ajutăm cum să ne dea în judecată. Este unul dintre cei implicați la ce s-a întâmplat la casa lui Răzvan Ciobanu imediat după ce acesta a murit. Vreau să spun că de data asta chiar m-am enervat și voi folosi toate mijloacele pe care le am să-i fac țăndări lumea asta gheboasă care nu e în stare decât să se poleiască din când în când și dedesubt este o cloacă și o mizerie cum nu vă puteți închipui! Am să o dezvălui.

Pe băiatul ăsta am să-l calc în picioare în Tribunal cu argumente. Vorbind foarte nemataforic pentru că a cerut un milion de lei noi. Dacă-l cumperi pe el îmbrăcat frumos nu iei 1 milion de lei. Eu am să-i cer 1 milion de euro. Îl asigur că o să-i iau, îi iau și basca de pe perete. De data asta chiar m-am enervat. Am avut zeci de procese cu oameni grei, cu oameni serioși, n-am pierdut niciunul. O să-l câștig și pe ăsta, dar merg până la capăt și cu despăgubiri și tot!”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan la Antena 3. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel