EXCLUSIV  Sondaj Diaspora. Rezultat SURPRIZĂ. Ce partid ar câștiga alegerile? ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un sondaj găzduit de site-ul știridiaspora.ro relevă care este partidul care ar obține cele mai multe voturi, dacă ar fi organizate alegeri în perioada următoare.

Dacă s-ar organiza alegeri în perioada următoare, partidul care ar obține cele mai multe voturi ar fi PSD, arată un sondaj știridiaspora.ro, la care au participat cititorii site-ului. Rezultatul poate fi considerat unul surprinzător, având în vedere scandalurile, prestația liderilor PSD, a Guvernului, precum și problemele penale ale președintelui partidului.

Sondajul s-a desfășurat în perioada 08-13 ianuarie, peste 24.000 de oameni răspunzând la întrebarea "Ce partid ați vota, dacă mâine ar fi alegeri?". 

În cadrul sondajului știridiaspora.ro, Partidul Social Democrat a obținut un procent de 24,03% a intenției de vot, fiind urmat de USR (18,14%) și PNL (14,99%).

Sondajul a inclus și proaspătul partid Mișcarea Diasporei Unite, care se dorește o adevărată voce a Diasporei. Rezultatul obținut este unul bun, ce clasează acest partid pe locul 4 în sondaj, cu un procent de 12,00%.

Votul reprezintă opinia citiorilor știridiaspora.ro și a putut vota oricine a accesat site-ul în perioada menționată, indiferent de platformă. NU este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

Vezi graficul complet:

(w670)

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel