Șofer român, rămas încarcerat într-un autocamion. Accident grav, produs în județul Arad

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Șofer român, rămas încarcerat într-un autocamion. Accident grav, produs în județul Arad Sursa - ISU Arad
Șofer român, rămas încarcerat într-un autocamion. Accident grav, produs în județul Arad Sursa - ISU Arad

Șoferul unui autocamion rămas încarcerat, în urma unui accident rutier, produs pe DN 7, în județul Arad. Pentru scoaterea acestuia dintre fiare a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Evenimentul rutier a avut loc luni după masa, în zona localității Barațca, pe DN 7. Autocamionul la volanul căruia se afla bărbatul a ieșit în afara părții carosabile și s-a oprit într-un copac.

“Astăzi, în jurul orei 17.00, echipajul de descarcerare a Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit pe DN 7, în zona localității Barațca, pentru salvarea unei victime încarcerate în urma unui accident rutier. La sosirea echipajului, victima, conducătorul unui autocamion de tip basculantă, era încarcerată, în cabină. Echipajul de descarcerare i-a acordat primul ajutor și a reușit extragerea acesteia în cel mai scurt timp. Bărbatul a fost predat către SAJ Lipova, conștient și cooperant”, a transmis ISU Arad.

 

Un alt șofer român, în stare gravă. Mașina pe care o conducea, zdrobită de un autotren

 

Un bărbat, de 77 de ani, din localitatea Dipșa, județul Bistrița, a fost rănit și a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Autoturismul condus de acesta a fost lovit de un autotren condus de un tânăr din Parva. 

Echipajele de intervenție SMURD care au intervenit la locul accidentului, au găsit conducătorul autoturismului în afara mașinii, scos din vehicul de către ceilalți participanți la trafic.  „Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechința a preluat bărbatul conștient, l-a stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Victima prezenta un traumatism cranian”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

La locul evenimentului rutier au intervenit și polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița. „Un autoturism condus de un bărbat de 77 de ani din Dipșa a fost accidentat de un autotren condus de un tânăr de 27 de ani din Parva. În urma impactului, bărbatul a fost rănit, fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi șoferi au fost testați pentru consumul de alcool, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud, relatează gazetadebistrita.ro. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel