Germania. Șofer român de TIR, ars de viu în cabină: Accident cumplit pe A7 cu patru camioane (FOTO-VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Șofer ROMÂN de TIR, ARS de VIU în cabină Accident CUMPLIT pe A7 cu PATRU CAMIOANE. FOTO: colaj capturi fuldaerzeitung.de
Germania. Șofer ROMÂN de TIR, ARS de VIU în cabină Accident CUMPLIT pe A7 cu PATRU CAMIOANE. FOTO: colaj capturi fuldaerzeitung.de

Accident cumplit, joi seară, pe A7, în apropiere de Hunfeld, districtul Fulda, landul Hessa, pe sensul de mers spre Frankfurt cu patru camioane. Un șofer român de TIR, în vârstă de 30 de ani, a murit ars de viu în cabină. Acest lucru a fost confirmat de poliția din East Hesse.

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 19.30, chiar în spatele zonei de service Grossenmoor. În direcția Frankfurt, patru camioane s-au izbit în capătul unui blocaj de trafic. Șoferul român de camion nu a avut nicio șansă.

3. -imagine fara descriere- (germania--sofer-roman-de-tir--ars-de-viu-in-cabina-accident-cumplit-pe-a7-cu-patru-camioane-fotovideo-1-1.jpg)

Forța impactului a făcut ca două dintre TIR-uri să ia foc, unul era încărcat cu peleți. Drept urmare, lucrările de stingere au fost „foarte dificile”, potrivit comunicatului oficialilor.

 

 

Șoferul român de TIR a rămas blocat și a ars de viu în cabină

 

Conform autorităților, șoferul român de camion nu ar fi observat la timp blocajul din fața lui și a intrat cu viteză în vehicule. Ca un efect de domino, patru camioane au fost implicate în carambol. Cei trei șoferi de camion din fața românului au reșit să se salveze, ieșind la timp din cabine, însă românul de 30 de ani, din Kassel, a rămas blocat și a ars de viu în cabină.

4. -imagine fara descriere- (germania--sofer-roman-de-tir--ars-de-viu-in-cabina-accident-cumplit-pe-a7-cu-patru-camioane-fotovideo-1-2.jpg)

Dintr-o cauză neexplicată încă, camionul românului a luat foc la capătul ambuteiajului și a ars complet, la fel și TIR-ul în care s-a izbit. Trupul carbonizat al românului a fost recuperat abia după ce pompierii au reușit să stingă incendiul.

 

Secțiunea de autostradă a fost complet închisă timp de șase ore

 

Potrivit polițiștilor, lucrările de stingere s-au dovedit a fi extrem de dificile din cauza peleților încărcați pe camionul românului și au continuat până la primele ore ale dimineții de vineri. Lucrările de salvare au început, dar au putut fi finalizate abia după ce focul a fost stins complet.

5. -imagine fara descriere- (germania--sofer-roman-de-tir--ars-de-viu-in-cabina-accident-cumplit-pe-a7-cu-patru-camioane-fotovideo-1-3.jpg)

„Pentru lucrările de salvare a fost necesară o macara. A fost chemat un expert pentru a clarifica cauza accidentului”, a concluzionat poliția.

Per total, secțiunea de autostradă a fost complet închisă timp de șase ore și jumătate până când una din cele trei benzi a putut fi deschisă din nou. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel