Șofer român, pericol public pe o autostradă în Germania: „Veniți, șoferul e în patru labe pe mijlocul străzii“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român de camion a fost reținut de poliție în Germania, sâmbătă seara, după ce a făcut niște scene demne de cascadorii râsului pe Autostrada A 3, în apropiere de Koln. Extrem de beat, bărbatul nici măcar nu reușea să urce în mașină. De mai multe ori a deschis ușa din dreapta pentru a urca, dar a căzut, rănindu- e la față. 

 

Sâmbătă, în jurul orei 20.40, mai mulți șoferi au sunat la numărul de urgență și au cerut ajutor după ce au observat un camion care circula periculos pe A3, în apropiere de Oberhausen. În spatele lui se formase deja coloană, pentru că nimeni nu avea curajul să depășească TIR-ul.

Polițiștii au reușit să treacă de această aglomerație și să ajungă din urmă camionul, care era deja oprit la sosirea lor, dar nu avea niciun fel de lumini de semnalizare pornite și era staționat exact pe mijlocul autostrăzii. Când au ajuns lângă camion, agenții au văzut cum șoferul, un român de 54 de ani, era în patru labe și se târa spre ușa deschisă a cabinei, în dreptul pasagerului.

Pericol public

 

El a încercat să se urce și chiar în fața polițiștilor a alunecat și a căzut, rănindu-se serios la față. Polițiștii i-au acordat primul ajutor și au solicitat o ambulanță. Chiar dacă purta mască de protecție, agenții au simțit la român un puternic miros de alcool. Un test efectuat la fața locului a arătat o valoare uriașă, peste 2 la mie, relatează Koeln.de.

Permisul de conducere al românului a fost imediat reținut de polițiști, care l-au dus pe șofer în arest, după ce a fost dus la spital. În același timp, a fost confiscat și camionul, care prezenta mai multe defecțiuni la sistemul de frânare și la motor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel