Șofer român de TIR, „păcălit” de GPS, în Spania: A rămas blocat și a cerut ajutorul - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Șofer român de TIR, „păcălit” de GPS, în Spania: A rămas blocat și a cerut ajutorul - FOTO
Șofer român de TIR, „păcălit” de GPS, în Spania: A rămas blocat și a cerut ajutorul - FOTO

Un șofer român de camion a rămas blocat cu TIR-ul pe un drum îngust din orașul As Pontes, provincia A Coruña din Spania, după ce sistemul GPS l-a dus pe un traseu greșit. 

Un accident de circulație spectaculos a fost înregistrat joi în As Pontes, după ce un TIR s-a răsturnat. Șoferul român de TIR a fost nevătămat, însă a pierdut o parte din încărcătură. El însuși a alertat serviciile de urgență și a cerut ajutor. El a explicat că TIR-ul i-a rămas blocat și s-a răsturnat, cu tot cu încărcătură, o parte din reziduuri ajungând chiar și în pârâul Soutochán, care se varsă în râul Mera.

2. -imagine fara descriere- (sofer-roman-de-tir--pacalit-de-gps--in-spania-a-ramas-blocat-si-a-cerut-ajutorul---foto-2.jpg)

SURSA FOTO: captură elprogreso.es

Două TIR-uri românești, accident teribil în Ungaria: Unul dintre șoferi nu a mai putut fi salvat, volanul curmându-i viața - FOTO

 

Pompierii au lucrat ore în șir pentru a putea scoate TIR-ul din curba în care a rămas blocat

 

După cum au informat Efe, camionul transporta deșeuri nepericuloase la stația de tratare Sogarisa din As Somozas și șoferul a intrat într-o porțiune îngustă unde s-a răsturnat.

Accidentul s-a datorat după ce GPS-ul l-a condus pe șoferul român de camion pe un drum prea îngust pentru dimensiunea vehiculului său.

3. -imagine fara descriere- (sofer-roman-de-tir--pacalit-de-gps--in-spania-a-ramas-blocat-si-a-cerut-ajutorul---foto-3.jpg)

SURSA FOTO: captură elprogreso.es

La locul evenimentului au fost prezenți pompierii Eume, voluntari din cadrul Protecției Civile din As Pontes, Garda Civilă Rutieră, Seprona, Poliția Locală și Autonomă, precum și tehnicieni de la Augas de Galicia. Pompierii au lucrat ore în șir pentru a putea scoate TIR-ul din curba în care a rămas blocat, fiind nevoiți să aducă la fața locului și o macara de mari dimensiuni. Cu ajutorul utilajului greu, militarii au reușit să deblocheze camionul și să elibereze drumul.

Potrivit personalului stației regionale de pompieri, scurgerea a fost „ușoară”. Cu toate acestea, au fost deteriorate și a fost necesară o retragere „controlată și atentă”. Au colaborat și echipele de curățenie și întreținere din Diputación de A Coruña, deoarece este un drum provincial.

Cu doar câteva luni în urmă, o altă remorcă a rămas blocată pe un drum din  As Pontes, după ce șoferul său a urmat comenzile GPS greșite.

Austria. Un șofer român de TIR s-a răsturnat cu mastodontul pe o autostradă

---------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel